FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tudorel Stoica, atac fără precedent la conducerea Stelei! Dezvăluie cum l-a umilit Argăseală pe Duckadam şi face o declaraţie-şoc: "FCSB nu mai are palmaresul!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 21 ianuarie 2015 22:29

Căpitanul Stelei '86, Tudorel Stoica, atacă dur conducerea campioanei României şi aruncă bomba. Fostul mare jucător susţine că actuala echipă a pierdut şi palmaresul!

" Steaua nu a pierdut doar numele, culorile şi sigla, ci şi palmaresul. E sigur, 100%. A pierdut tot. De fapt, eu am intrat în direct pentru altceva. Declaraţiile preşedintelui Argăseală m-au făcut să intru în direct şi să spun nişte lucruri pe care nu le-am zis niciodată.

Este puţin lipsit de modestie. Într-o discuţie avută cu mine în urmă cu cîţiva ani, mi-a zis în felul următor. «Cred că nu ai habar cu cine vorbeşti. Vorbeşti cu preşedintele clubului Steaua»".

Eu n-am vrut să-i zic domnului Argăseală că am dat mîna cu regi, cu prinţi şi preşedinţi de stat. Mi-a fost jenă, pentru că aşa sînt eu.

Într-o altă deplasare, a venit o stewardesă la el şi i-a zis că ar vrea să ia un autograf de la domnul Duckadam. Şi ce credeţi că i-a spus: «Nici o problemă, doamnă, e angajatul meu!». Auzi, Duckadam e angajatul lui Argăseală. 
Cînd l-am auzit că spune în seara asta că datorită lor stema e valorosă... Păi, cîtă lume jigneşte el acum cu această afirmaţie? Pe nea Gică Constantin, pe domnul Voinea, pe domnul Zaovda, pe toţi oamenii care au făcut performanţă.

Echipa de acum, care este FCSB, a pierdut tot. Echipa asta va avea palmaresul din 2003. Eu nu zic că Gigi n-a băgat bani, chiar îmi pare rău pentru el, dar dacă nu era el, se găseau alţii.

Palmaresul, culorile şi sigla au rămas la Armată. Dacă nu vor să plătească pentru palmares, atunci îmi pare rău, poate se va găsi cineva care să cumpere brandul, care e cel mai important. FCSB nu mă reprezintă. Cine să mă reprezinte? Oameni care spun că ei au adus glorie stemei de pe piept?

Păi, noi ne-am rupt picioarele. S-a terminat cu această echipă dacă cei care sînt acolo nu îşi dau seama că trebuie să plătească. Nu poţi cumpăra un Mercedes la preţ de Dacie", a spus Tudorel Stoica la televiziunea sportro.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (378)
ainraymon
ainraymon  •  23 Ianuarie 2015, 01:59

Bai Tudorele... Daca esti asa de mare stelist de ce mama draq-ului nu ti-ai lasat odrasla sa joace la Steaua? Te-ai facut al draq-ului, ai zis ca faci afacerea vietii, l-ai dus la Anderlecht unde a devenit un nimeni... Abia atunci ti-ai dat seama ce prostie ai facut si ai incercat sa-l relansezi la Steaua dar ai fost refuzat... Pe buna dreptate ... Pentru ca s-a dovedit ca n-a fost in stare sa faca ceva la nici o echipa din Romania... Acum, de ce-ti versi prostia si ura tampita pe un club care de bine de rau te-a facut mare si ti-a dat sa mananci? Se pare ca ai o problema baiete!!! O problema mare... Pe undeva... deasupra "gatului"!!!

sonny1182
sonny1182  •  22 Ianuarie 2015, 18:20

Ultimii 25 de ani se cracaterizeaza prin : "Sa vina cineva sa faca ceva ! Sa fie bine ca sa nu fie rau" Vrea si MApN-ul sa suga ceva cascaval de la Jiji si , se pare ca , isi gaseste si adepti . Va face MApN echipa de fotbal pentru a putea toti descreeratii sa tina cu "adevarata steaua" . Echipa care castiga acum titluri si joaca , asa cum poate , an de an in cupele europene nu ii mai multumeste pe desculti .

varanga53
varanga53  •  22 Ianuarie 2015, 17:20

Antipatii si orgolii de doi lei rabufnesc la batranete si arata rau ! Pana nu apare motivarea ICCJ apar tot felul de comentarii cretyne care invenineaza atmosfera !

Vezi toate comentariile (378)
Comentează