FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tudorel Stoica: "E nevoie de cel puţin un an de linişte pentru a reconstrui Steaua"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2010 00:00

Fostă glorie a clubului din Ghencea, Tudorel Stoica spune că Steaua trebuie reconstruită din temelii pentru a putea deveni din nou o echipă competitivă.

"Soluţia cu fostele glorii la Steaua este bună, dar tardivă. Mi-aş dori să se creeze o echipă competitivă, care să joace aşa cum o făceam noi în anii '80. Trebuie luat totul de la zero.

E nevoie de minimum un an de linişte pentru a se construi o echipă în Ghencea. Dar e nevoie de o strategie foarte bine pusă la punct", a declarat Turorel Stoica la televiziunea sportro.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
 •  14 Mai 2010, 13:45

Nu te vinde domnule Tudorel Stoica! Jiji e o creatura fara caracter. Ramii o legenda decat sa devii o sluga!

 •  14 Mai 2010, 12:55

Fostele glorii nu garanteaza nimic decat o iluzorie impacare cu galagiosii-vezi cazul Dinamo.Stoichita si Panduru sunt fosti stelisti care n-au convins. JJ nu se va schimba niciodata are absolut totul de schimbat-sa lase gargara, politica, falsa credinta,TV-ul si sa TACA definitiv. O incercare cu stelisti meseriasi (Piti si Jenei) impreuna cu Dinu Vama e ok daca cei 3 accepta?Sunt in stare ultrasii s-o lase moale cu galagia in acest caz? Stoica vorbeste dar ce a facut el dupa ce s-a lasat?

 •  14 Mai 2010, 12:09

Nu trebuie un an ci 1. Sa nu se mai amestece Becali 2. Transfer cam 5-6 jucatori de calitate ,nu dintr-aceea expirati dati afara de la alte cluburi de rai. 3. Un antrenor care chiar vrea sa faca ceva la Steaua. Decat sa se spuna tot felul de prostii despre CFR Cluj mai bine clubul Steaua s-ar inspira din managementul acestora.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează