FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tudorel Stoica, reacție ciudată după ce suporterii cer pedepsirea lui Talpan: "Să nu mai dea ei lecții! Din cauza lor nu mai vine lumea la stadion"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2017 18:27

Căpitanul Stelei '86, Tudorel Stoica, se ia de suporterii roș-albaștrilor care au trimis o scrisoare prin care cer sancționarea lui Florin Talpan. Îi vede pe aceștia responsabili pentru îndepărtarea oamenilor de la stadion. 

"Tot ce s-a realizat până acum s-a făcut doar datorită lui Talpan. Dar dacă Gigi Becali are dreptate, foarte bine. Să aflăm și noi adevărul până la urmă.  Dar eu am zis de acum 6 luni că echipa asta nu are palmaresul. Iar domnul Talpan a demonstrat asta. 

Acei suporteri care vin la stadion nu știu ce vor.  Ei vorbesc de comportamentul domnului Talpan, dar ei gonesc oamenii de la stadion.

Înjură și fac atâtea lucruri. Mi se pare o aberație. Vin niște suporteri care îndepărtează lumea de la stadion să dea lecții? Păi nu poți să-ți aduci soția și copilul la stadion din cauza lor.

Suporterii ar trebui să-și încurajeze echipa și mai puțin să înjure adversarul. La noi așa este! Ei se obosesc să-i spurce pe adversari. Suporterii nu trebuie să-i tragă socoteala lui Talpan.

Domnilor, voi nu vreți adevărul? Talpan va plăti pe cale militară pentru derapajul său, dar nu au de ce suporterii să ceară socoteală", a zis Tudorel Stoica la TV Digi Sport. 

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (48)
cri5ti
cri5ti  •  08 Februarie 2017, 11:25

Tulburel Stoica e un frustrat și un muritor de foame...nebăgat în seama pana acuma de Gigi Becali...ma gândesc ca dorea și el sa mănânce o pâine pe acolo...iar acum omul e frustrat..și normal ca se da cu tabăra cealaltă..El e de înțeles...de neînțeles e *** de Lăcătuș..care pt mine ca suporter al.ala adevăratei Steaua(cea a lui Becali)...nu mai exista ...Lăcătuș nu mai este o legenda a Stelei..e un trădător ***..muritor de foame..care încearcă sa mulgă ceva de la Csa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelbz
stelbz  •  08 Februarie 2017, 10:11
Postat de Vasiliu Daniel pe 08 Februarie 2017, 05:19

Talpan e Erou !!! :)) eu nu tin nici cu talpan nici cu Gigi eu tin cu Steaua !! Steaua , fie ca iti place sau nu .. e cea care o conduce Gigi ... doar ca idiotul de Talpan ia luat numele !! Ce are Talpan .. un Nume !!! si o echipa noua (de asta joaca din liga 5-a ) palmaresul e la Gigica ... si uite asa se distruge Steaua .. si astia de se cred suporteri adevarati ... sunt doar niste copii spalati pe cap ... care nu gandesc o clipa la ce pierd .. cu orgoliul asta de *** ... Si eu as vrea sa`l dea jos pe Gigi de la conducerea Stelei .. dar se pare ca pe Talpan nu il intereseaza Steaua .. pe el il intereseaza decat sa`l distruga pe Gigi Becali.. si voi "suporteri adevarati" il ajutati pe talpan sa se pise pe cea mai frumoasa echipa din romania .. care a adus cele mai frumoase momente... Multi nu stiu ce inseamna fotbal .. ei sunt pariori .... sunt plecat din tara ... dar daca as fi .. as iesii pentru Steaua in strada ... asa ca du *** dulce si apasat *** in *** !!! dar vezi sa nu *** mult sa *** .. ca are probleme *** !!

Catalinn(cred !) e mai mult un....stelist anti-jijist ! :) Ani de zile a sustinut echipa Steaua(continuatoarea de fapt a CSA de dupa 2003). Sunt convins ca va fi cu un......ochi(sustinator !) spre FC Steaua(Sporting) Bucuresti din Liga I si cu altul spre Steaua(CSA) din liga a 5-a si va ASTEPTA sustinund ani multi sa urce spre Liga I.... Cine stie cati ani !? Eu, ca stelist, si inainte si dupa 2003 consider ca daca ai sustinut si ti-a batut atatia ani inima pentru Steaua nu ai cum sa-ti transformi sentimentele chiar asa de radical..... Ma rog, fiecare cu sentimentele lui. Eu raman STELIST pe mai departe si chiar daca se va numi Sporting pentru mine va fi : STEAUA-SPORTING. Atat !

164609984023475
Costel Ivascu  •  08 Februarie 2017, 10:04

Tudorel Stoica,un om de nimic,el spune ca acum lumea injura si nu poti merge cu familia pe stadion, total neadevarat,acum tinerii,copiii si familiile lor merg de placere la meciurile echipei Steaua.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează