FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tur chinuit » Varela are hernie inghinală, a refuzat operația și va evolua cu dureri pînă în pauza de iarnă

Articol de , - Publicat vineri, 24 iulie 2015 00:00

Mirel Rădoi are mari probleme în centrul defensivei, după ce Tamaș și Luchin au fost dați afară! Tehnicianul roș-albaștrilor mai are la dispoziție 4 fotbaliști care pot evolua acolo: Varela, Papp, Carp și Toșca, dar situația nu e deloc una bună pentru steliști.

Papp a dezamăgit crunt în returul cu Trencin, iar Fernando Varela are probleme medicale serioase. Stoperul din Insulele Capului Verde acuză o hernie inghinală și va avea dureri pînă în pauza de iarnă.
Varela a refuzat să se opereze în intersezon pentru a putea evolua în tururile preliminare ale Ligii, iar acum va evolua cu infiltrații pînă la finalul anului, urmînd ca din cînd în cînd să fie menajat la unele jocuri. Așa se va întîmpla și în weekend, cînd roș-albaștrii evoluează cu CFR Cluj.

Stanciu, apt pentru Partizan

Veștile sînt mai bune în ceea ce-l privește pe Nicușor Stanciu. Acesta a fost și el înlocuit în meciul retur cu Trencin, în minutul 19, din cauza unor probleme musculare. Mijlocașul de 22 de ani nu are însă ruptură, ci doar o întindere, și va putea evolua împotriva sîrbilor de la Partizan. Totuși, "decarul" va absenta de la meciul cu CFR, programat sîmbătă pe Arena Națională.

"Varela are o problemă medicală de durată. A refuzat să se opereze pentru a putea juca meciurile de calificare. Ne-am asumat acest risc, a fost și dorința lui"
Mirel Rădoi, antrenor Steaua

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
benaflek
benaflek  •  24 Iulie 2015, 15:46

eu l as folosi pe muniru fundas intr un meci de campionat.cred ca ar fi mai bunacolo

117470018595451
Radu Lucian  •  24 Iulie 2015, 14:17

PRINDE SUPER OFERTA ! https://tmlcardesign.wordpress.com/

blacksun_14
blacksun_14  •  24 Iulie 2015, 12:13

papp nu a dezamagit de loc.Cum a trecut fundas central s-a vazut ca acolo e locul sau.De 10 ori mai bine cu rapa in dreapta la nevoie de cat cu papp

Vezi toate comentariile (8)
Comentează