FOTBAL  »  Superliga  »  FINALA CAMPIONATULUI

Turcu dezvăluie cum îl împiedică pe Becali să umble la jucători: “Echipa la 20:25”

Articol de , - Publicat joi, 01 mai 2008 00:00

Becali se distrează şi susţine că secretul adversarilor e un fîs: “O ştim deja”.

Şefii lui Dinamo şochează î­nain­­tea finalei cam­pio­na­tu­lui cu Stea­ua. Unul dintre cei mai importanţi acţionari din Ştefan cel Mare, Vasile Turcu, a făcut de­cla­raţii prin care lasă să se înţelea­gă că-şi suspec­tea­ză fotbaliştii în pers­pectiva derby-ului de duminică.

Le e teamă de implicarea lui Giovanni

“Cred că jucătorii sînt con­ş­tienţi că trebuie să avem o vară li­niş­ti­tă. E şansa lor să-i bucure pe su­porteri şi să bată marea rivală, Stea­ua. Şi pentru a evita toate spe­cu­la­ţii­le, vom scoate la încălzire toţi cei 25 de jucători din lot, iar antrenorul Ţăl­­­nar va anunţa primul 11 cu doar 5-10 mi­nute înaintea orei de start, a­­tunci cînd se vor trece numele lor pe foaia de joc ”, a anunţat Turcu.

Reacţia oficialului “cîinilor” vine la doar 14 ore după ce Gazeta a dez­vă­luit că în Ştefan cel Mare au a­pă­rut suspiciuni, din cau­ză că 10 dintre ti­tularii lui Dina­mo sînt im­pre­sa­riaţi de verii Becali, a­cum trecuţi cu arme şi bagaje în tabăra Stelei.

“Tîmpenii marca Dinamo”

Replica Stelei a venit tot din partea lui Gigi Becali, care s-a ară­tat extrem de deranjat de afir­maţiile şi insinuările lui Turcu. “Şi ce să-i fac eu lui Turcu dacă a zis aşa? Nu mă interesează ce zice Turcu, dar le transmit ce­va celor de la Dinamo: să mă lase cu tîmpeniile lor! Vor scoate tot lotul la încălzire şi apoi or să joace tot ăia 11 pe care îi ştie toată lumea. Dacă aşa vor ei să evite suspi­ciu­ni­le, să facă ce vor”, a spus Becali.

“Nu ştiu ce îi îndeamnă pe cei de la Dinamo să-şi suspecteze jucătorii. Nu mi se pare normal să facă aşa ceva înaintea unui derby cu Steaua
Valeriu Argăseală preşedinte Steaua

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (18)
 •  01 Mai 2008, 17:37

PUTETI SA SCOATETI LA INCALZIRE SI CONDUCEREA SI PE CINE VRETI VOI !!! VENIM CA UN TANC PESTE VOI SI VA SCOATEM FOTBALUL DIN CAP!!

 •  01 Mai 2008, 15:54

CE VRETI VOI ASTIA DE LA DINAMO? SANSE LA TITLU PT. NU MAI SUNT CE VRETI VOI MA? SA BATETI STEAUA :)) "IMPOSIBIL"

 •  01 Mai 2008, 11:12

de multe ori cand apare la vreo televiziune ciobanul mi se strca tv de atata prostie ce are omul asta stelistilor nu meritati sa va faca de rusine alungatil din curtea voastra pe acest misel si mizerabil lovilar trenul pe el si tot neamul pui de naparca si fiu de catea ca este de nesuportat

Vezi toate comentariile (18)
Comentează