FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL LA DINAMO

Turcu: "Prunea e nebun! Să nu mă facă să aduc probe că îl curăţ definitiv!"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 aprilie 2010 00:00

Acţionarul dinamovist Vasile Turcu a comentat ironic la Contraatac, pe GSP TV, intenţia lui Florin Prunea de a-l reclama în faţa comisiilor LPF pentru acuzaţii calomnioase la adresa lui.

"Prunea crede că e oficial al FRF, băiatul ăsta a înnebunit. Omul trăieşte cu impresia că e angajat al FRF şi regulamentul îi permite să depună plîngeri împotriva mea la Comisia de Disciplină. Am avocaţii lîngă mine, e de tot rîsul ceea ce încearcă Prunea.

Poate îi aduc nişte probe şi îl curăţ definitiv. Ar trebui să se mute în altă ţară sau să se apuce de altceva dacă prezint dovezile pe care le am! Eu m-am opus venirii lui Prunea, domnul Badea ştie foarte bine. Cum să ajungă un angajat să-i facă plîngere angajatorului? Am încheiat un pact cu Cristi Borcea şi cu Victor Becali să nu ne mai atacăm în presă, altfel vorbeam mai multe", a spus Vasile Turcu la Contraatac, pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  27 Aprilie 2010, 19:03

Sper ca DNA sa se autosesizeze si sa-l ridice pe Turcu pt. tainuirea infractorilor.

liviuemil
liviuemil  •  27 Aprilie 2010, 18:16

Pai si ce mai astepti mai Turcule!! Astazi unu miine altul si uite asa intr-un "cincinal" curatam si noi fotbalul de uscaturi!!!!!!!!!!!!!!

alexchuck
alexchuck  •  27 Aprilie 2010, 17:57
Postat de pe 27 Aprilie 2010, 17:34

M-am saturat de voi!! de TOTI! VREAU FOTBAL !!! M-am saturat de zugrav, de cioban, de cofetar, de mititel, de mitica, de elefant, de butelie, etc. EU VREAU FOTBAL !!! ATAT!

atunci mergi pe Eurosport, momentan avem probleme mai importante cum ar fi ONOAREA si IMAGINEA

Vezi toate comentariile (8)
Comentează