FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FIORENTINA, MIERCURI, 21:45, PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Turcu: "Steaua nu va mai găsi niciodată alt fraier ca Gigi Becali să investească atîţia bani" :D

Articol de GSP - Publicat luni, 08 decembrie 2008 00:00

Vasile Turcu, acţionarul dinamovist, a vorbit despre situatia actuala a fotbalului Romanesc cat si despre scandalul in care finantatorul Stelei, Gigi Becali, este implicat in momentul de fata.

"Cine credeti ca mai are curajul sa investeasca in fotbal la ora actuala? Eu zic ca Steaua nu va mai gasi niciodata un alt fraier ca Gigi Becali sa investeasca atatia bani. Nu cred ca Gica Hagi, un mare ambasador al Romaniei, are puterea sa sustina un club de fotbal, mai ales in momente ca acestea.

Sunt de parere ca daca nu ai o doza de nebunie nu poti sa investesti in fotbal, daca nu traiesti cu sentimentul ca vei realiza ceva nu pot sa rezisti. Sunt echipe din liga a II-a sau a III-a care s-au desfiintat. In Liga I momentan nu se pune problema de asa ceva, insa, sunt mai mult ca sigur ca uni "traiesc" cu ce au la saltea.

Noi nu avem infrastructura bine pusa la punct, cluburile care au fost pana acum 18 ani sub tutela stalui acum nu ar mai avea nici o sansa."

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  09 Decembrie 2008, 02:11

Dl.Turcu sinteti un suflet mare care puneti suflet in tot ce faceti,dar Dinamo nu este o ambitie personala,ce aveti cu fratii Negoita,care vor sa bage bani la club.haideti sa ne unim toti dinamovisti pt. binele echipei,sa moara GIGI B.DE OFTICA.HAI DINAMO,GICUTA DIN SLATINA

 •  08 Decembrie 2008, 21:36

mucule, ne lasi?

 •  08 Decembrie 2008, 20:16

sarbatori fericite..de la BARBA ,BLONDU SI CHESTORU...BAIETII TAI BUNI DIN PCH... nu golani ca elias si tararache

Vezi toate comentariile (7)
Comentează