FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Turn de la Mediaş » Zarko Markovici va semna în vară cu CFR Cluj

Zarko Markovici(stînga) mai are un an de contract cu Gaz Metan
Zarko Markovici(stînga) mai are un an de contract cu Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 12 aprilie 2012 16:40

Fundaşul de 2,04 metri e pe lista de transferuri a ”vişiniilor”. Sîrbul îi va lua locul lui Nuno Diogo, care va pleca la finalul sezonului


Clujenii au operat o schimbare pe banca tehnică, dar pregătesc o nouă revoluţie în lot pentru campionatul viitor. Paszkany a transferat 10 jucători în vara trecută, iar lista venirilor înaintea startului stagiunii 2012-2013 va fi deschisă cu transferul fundaşului Zarko Markovici (25 de ani).

Fundaşul sîrb măsoară 2,04 metri şi este cel mai înalt apărător din Europa. Markovici e liderul defensivei lui Gaz Metan Mediaş, echipă pentru care a evoluat şi pe postul de fundaş stînga. Foarte periculos la fazele fixe, Markovici a marcat în tur chiar în Gruia, în victoria Mediaşului cu 2-0. Clujenii vor trebui să plătească aproximativ 500.000 de euro pentru stoperul trupei antrenate de Cristi Pustai. Markovici a mai fost aproape de un transfer la gruparea feroviarilor şi în 2009, dar atunci o accidentare l-a scos din cărţi pentru o mutare în Gruia. Sîrbul îi va lua locul în echipă lui Nuno Diogo.

Portughezului i se va rezilia contractul la vară. Diogo a fost titular în dezastrul cu Rapid, 0-5, meci după care s-a ales cu o accidentare. Staff-ul medical al clujenilor face eforturi să-l recupereze pentru jocul cu Petrolul, în condiţiile în care Andone are un singur fundaş central valid în lot, Cadu. Piccolo şi Maftei sînt suspendaţi, iar dacă Nuno Diogo nu-şi revine, "Fălcosul" va trebui să-l retragă pe Gabi Mureşan pe poziţia de fundaş central.

17 meciuri ca titular a adunat Markovici în actuala stagiune

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (9)
elsopotyi
elsopotyi  •  13 Aprilie 2012, 11:24

BRAVO CFR.SPER SA NU LUATI BATAIE SA NE FACEM DE RAS FATA DE CEI.............AR FI PACAT.NOI CU JOC SI REZULTAT, EI CU BOSCOANE, VALIZA, BRICHETA, SI FUGA CU EURO DUPA JUCATORI, SI IN DIRECT LA GIGIGIII T V.

sugar_boy
sugar_boy  •  13 Aprilie 2012, 00:46

Oare la noi va avea loc...???...Badea si Savulescu, acum sa va vad...!!!!...;)

alpin
alpin  •  12 Aprilie 2012, 23:08

Pana acum NIMENI nu a reusit sa anticipeze un viitor transfer al CFR-ului!!! Obisnuitele barfe mitico-maneliste...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează