FOTBAL  »  Superliga  »  ARMISTIŢIU LA ”CLUJ ARENA”

”U” Cluj a primit verde pentru a juca pe noul stadion

”U” Cluj a primit verde pentru a juca pe noul stadion
”U” Cluj a primit verde pentru a juca pe noul stadion

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2011 12:26

Autorităţile locale au bătut palma cu oficialii lui ”U” pentru o chirie de 7.500 de euro pe meci disputat plus o parte din încasările de publicitate de pe inelul secund.

Războiul declaraţiilor dintre proprietarul " Cluj Arena", Consiliul Judeţean Cluj, şi oficialii Universităţii s-a încheiat ieri seară, după o săptămînă de acuze reciproce. Autorităţile locale au bătut palma cu reprezentanţii "studenţilor" pentru o chirie de 7.500 de euro pentru fiecare meci disputat pe noul stadion, plus jumătate din publicitatea încasată de club pe inelul doi. "E adevărat, în proporţie de 95 la sută, ne-am înţeles verbal şi am reuşit să ajungem la un consens asupra cifrelor din viitorul contract de închiriere. În momentul în care societatea va recepţiona stadionul, atunci vom semna imediat şi contractul cu U Cluj", a spus Radu Raţiu, directorul societăţii care va administra arena clujeană.

Iniţial, şefii Universităţii au propus o chirie de 3.000 de euro pe meci, exclusivitate şi întîietate pe arenă, în caz contrar fiind nevoie de acordul clubului cu cel puţin o zi înainte. În schimb, CJ Cluj a cerut o sumă de 9.000 de euro pe meci disputat, un procent de 20 la sută din vînzările de bilete şi jumătate din încasările de publicitate de pe inelul secund. Şi lojele au fost un motiv de dispută, oficialii lui "U" Cluj dorind să administreze jumătate, în timp ce restul ar fi revenit Consiliului Judeţean.

- 60.000 de euro sînt costurile lunare estimate de reprezentanţii Consiliului Judeţean pentru întreţinerea arenei

- 35 de milioane de euro a costat "Cluj Arena", avînd o capacitate de 30.001 locuri

"Nu sînt purtătorul de cuvînt, nu fac nici o declaraţie. Vorbiţi cu alţii care fac declaraţii în numele clubului", a declarat Florin Bolchiş, vicepreşedinte Consiliu de Administraţie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
voxsa
voxsa  •  23 Septembrie 2011, 14:21

S-a semnat contractul ne intoarcem ACASA!!!!Voi cand va hotarati sa plecati odata????Voi tot in deal, la schela aia infecta visinie ramaneti cu microfoanele in gura, boxele date la maxim si sandwichi-ul din partea conducerii asigurat.TITLURI, CUPE SI CAMPIONATE FURATE MAI PENIBIL DE ATAT NU SE POATE. CU O ISTORIE INVENTATA NU VE-TI INVINGE NICIODATA O I"U"BIRE ADEVARATA.

double07
double07  •  23 Septembrie 2011, 01:15

bine

ligax
ligax  •  22 Septembrie 2011, 21:24

Hai "U"!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează