FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Alexandru Chipciu și Dan Nistor au dus cărți într-o comună de lângă Cluj-Napoca: „De la «studenți», cărți pentru elevi”

Articol de - Publicat vineri, 06 octombrie 2023 18:29 / Actualizat vineri, 06 octombrie 2023 18:35

Liderii vestiarului celor de la U Cluj, Alexandru Chipciu (34 de ani) și Dan Nistor (35), au dus cărți elevilor dintr-o comună de lângă Cluj-Napoca, promovând o acțiune a clubului de pe malul Someșului.

U Cluj este o echipă în creștere, având în vedere rezultatele din ultima vreme, Sepsi în cădere liberă. Cele două formații se vor întâlni luni seară, de la ora 21:00, în ultimul meci al etapei 12 din Liga 1.

Rusescu se implică în conflictul Chipciu - CSA Steaua, după ce „militarii” au cerut suspendarea mijlocașului: „Înseamnă că e ceva adevăr în ce a spus”
FCSB - CSA STEAUA
Rusescu se implică în conflictul Chipciu - CSA Steaua, după ce „militarii” au cerut suspendarea mijlocașului: „Înseamnă că e ceva adevăr în ce a spus”

Alexandru Chipciu și Dan Nistor au stat de vorbă cu elevii

Vineri, liderii vestiarului „Șepcilor roșii”, Alexandru Chipciu și Dan Nistor, au interacționat cu copiii din comuna Cojocna, o urbe aflată la 20 de kilometri de Cluj Napoca. Clubul de pe malul Someșului a promovat o campanie denumită „De la «studenți», cărți pentru elevi”.

Alexandru Chipciu și Dan Nistor au dus cărți într-o comună de lângă Cluj-Napoca: „De la «studenți», cărți pentru elevi”
Alexandru Chipciu a semnat autografe pentru fani. Foto: Instagram

”Cele peste 1000 de cărți strânse la partida echipei noastre cu Universitatea Craiova, de asemenea la meciurile echipelor de handbal și de rugby își vor găsi locul în bibliotecile școlare din comuna Cojocna.

5 meciurifără eșec a bifat U Cluj, trei în campionat (două remize și o victorie), două în Cupa României

După antrenamentul de azi, căpitanii noștri Alex Chipciu și Dan Nistor le-au făcut o vizită surpriză copiilor din Cojocna care se vor bucura de cărțile colectate. 

Micuții i-au întâmpinat cu multă energie și entuziasm pe băieți, iar în schimb au fost răsplătiți cu o sesiune de poze și autografe”, au transmis oficialii lui U Cluj pe canalele de comunicare ale grupării.

Alexandru Chipciu și Dan Nistor au dus cărți într-o comună de lângă Cluj-Napoca: „De la «studenți», cărți pentru elevi”
Alexandru Chipciu și Dan Nistor au dus cărți într-o comună de lângă Cluj-Napoca. Foto: Instagram

4 înfrângerila rând are Sepsi în campionat

Campania „De la «studenți», cărți pentru elevi” organizată de Sepcile rosii a ajuns astăzi la final! Cele peste 1.000 de cărți strânse la partida echipei noastre cu Universitatea Craiova, de asemenea la meciurile echipelor de handbal și de rugby își vor găsi locul în bibliotecile școlare din comuna Cojocna. După antrenamentul de azi, căpitanii noștri Alex Chipciu și Dan Nistor le-au făcut o vizită supriză copiilor din Cojocna care se vor bucura de cărțile colectate. Micuții i-au întâmpinat cu multă energie și entuziasm pe băieți, iar în schimb au fost răsplătiți cu o sesiune de poze și autografe.

- comunicat U Cluj

Clasamentul la ZI din Superliga

Citește și alte știri:

Jucătorul pe care Dan Petrescu i-l recomanda lui Lazio a „dispărut” sub comanda lui Andrea Mandorlini: ce profit va obține, totuși, CFR Cluj de pe urma lui

„Câinii” au patru înfrângeri consecutive fără gol marcat în Liga 1, dar tânărul internațional are tupeu: „Nu vă fie frică, Dinamo se ridică!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
maradona79
maradona79  •  07 Octombrie 2023, 00:47

Un gest foarte frumos. Studentii puteau sa faca acest gest si la.meciul direct cu fcsb. Sunt cativa jucatori care nu prea au citit la viata lor, nici bacul nu l-au luat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează