FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO 1-1

Ricardo Grigore explică de ce Dinamo nu a putut câștiga cu U Cluj și dezvăluie ce lipsește echipei: „Etapele trec și nu ne iartă nimeni. Degeaba jucăm frumos, dacă nu luăm puncte”

Articol de - Publicat duminica, 06 august 2023 07:25 / Actualizat duminica, 06 august 2023 10:06

Dinamo a obținut primul punct din acest sezon, terminând la egalitate cu U Cluj, 1-1. Iar Ricardo Grigore a vorbit la finalul meciului despre evoluția sa și a colegilor săi.

Fundașul de 24 de ani a vorbit la finalul meciului de la Mediaș despre egalul obținut de formația lui Ovidiu Burcă și despre ce urmează pentru Dinamo.

După Cristian Balgiu, Ahmed Bani s-a ciondănit și cu Alexandru Chipciu: „Dacă lui i se pare normal...”
U Cluj - Dinamo 1-1
După Cristian Balgiu, Ahmed Bani s-a ciondănit și cu Alexandru Chipciu: „Dacă lui i se pare normal...”

Concluziile lui Ricardo Grigore după U Cluj – Dinamo

„E un punct important. Ne întristează că am condus și am cedat puțin teren. Nu trebuie să luăm piciorul de pe accelerație. În a doua repriză am început bine, dar ne-au surprins. Ulterior, s-a jucat pe contre și nu am mai putut juca ce am exersat la antrenamente.

Pe final nu am mai avut răbdare. Nu am mai ținut de minge, nu am mai atacat pozițional. Dacă o făceam, puteam schimba soarta meciului. Dar asta e. Ne bucurăm de acest punct. A fost o deplasare grea, am plecat acum două zile. Acum trebuie să luăm ce e mai bun din acest meci, să mergem acasă și să pregătim următorul meci la victorie.

Ne bucurăm că facem progrese, dar trebuie să eliminăm micile greșeli, acele detalii care fac diferența în Liga 1. Suntem mulți tineri, dar trebuie să reglăm aceste puncte. Etapele trec și nu ne iartă nimeni. Degeaba jucăm frumos, dacă nu luăm puncte”, a spus Ricardo Grigore, la PrimaSport

Punct cu punct se adună. Noi aveam nevoie de măcar un punct, să creștem încrederea echipei. Au fost și momente bune, și mai puțin bune, o să analizăm, important e că plecăm neînvinși. S-a văzut omogenitatea mai mare pe care o au, sunt jucători cu mai multă experiență. Noi am pierdut mingea prea ușor în tranziție. Dacă am fi avut o conexiune mai bună cu mingea, poate am fi scos mai mult. Construim o echipă, nu e ușor. Era important să nu pierdem. 

– Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Citește și:

Concluziile lui Toni Petrea, după U Cluj - Dinamo: „Am pierdut două puncte printre degete”

Marcatorul lui Dinamo de la Mediaș, dezamăgit după egalul cu U Cluj: „Puteam lua toate cele 3 puncte”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
Razvan
Razvan  •  06 August 2023, 12:13

Pe dinamo ia batut si unirea dej cu jucatori de div C in echipa, si U se impiedica, inseamna ca iara o sa ajunga la retrogradare, vine inapoi Sabau

oumuamua
oumuamua  •  06 August 2023, 11:46
Postat de mr90 pe 06 August 2023, 10:51

Nu mai este ca in B unde o treime dintre echipe v-au dat punctele ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pafnutie.gigel.becaliu
pafnutie.gigel.becaliu  •  06 August 2023, 11:44
Postat de mr90 pe 06 August 2023, 10:51

Nu mai este ca in B unde o treime dintre echipe v-au dat punctele ...

Da, au inceput gigistii de la gsp.ro cu stergerea mesajelor care raspund prostalailor gigisti, la messajele lor aberante si mincinoase! Gigisp.ro trage la caruta ciobanului ghebos!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează