FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-1

U Cluj îl vrea pe MM!

Articol de , - Publicat joi, 05 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 05 mai 2011 00:33

Patronul Walter l-a ofertat din nou pe Mihai Stoica şi speră că-l va convinge să lase Ghencea în vara asta pentru U Cluj

Mihai Stoica scotoceşte Portugalia şi America de Sud după jucători, dar încă nu ştie dacă face căutarea pentru Steaua sau pentru U Cluj! Florian Walter speră să-l mute pe MM în Ardeal în vara asta, tot ca manager general. Patronul lui U a mai negociat cu Stoica şi în vara trecută, dar acesta a declinat propunerea atunci.

Încearcă să-l convingă acum, promiţîndu-i că va avea autoritate totală în club şi bani pentru achiziţii, dar MM ţine, măcar pentru moment, să continue în Ghencea şi de aceea e greu de înduplecat. Mai ales că Becali i-a acceptat, pînă în prezent, mai toate condiţiile pe care le-a avut, inclusiv călătoria în Brazilia, pe care urmează s-o facă în perioada următoare. Tratativele cu Walter se poartă şi prin intermediul lui Boştină, fotbalistul lui U cu care managerul e foarte bun prieten.

Argumentul Popescu
Transferul lui Stoica la Cluj ar putea fi provocat însă mai tîrziu decît în vara asta, în funcţie de prestaţia pe care Steaua o va avea în stagiunea următoare. Becali l-a avertizat deja: "Mihai e numărul 1 în club acum, dar o să i-l aduc şef pe Marcel Popescu dacă nu cîştigăm campionatul la anul!".

Tot patronul i-a adus deja în conflict pe MM şi pe agentul pe care l-a ofertat recent ca director sportiv. La discuţia pe care au avut-o la palat, acum două săptămîni, Gigi chiar i-a zis, la un moment dat, lui Popescu: "Marcele, eşti cel mai bun, mereu am crezut asta despre tine şi am vrut să te iau de acum vreo patru ani, numai că el s-a opus mereu!". Şi a arătat spre MM cînd a spus asta.

"Am vorbit iar cu Marcel Popescu şi voi colabora cu el la achiziţii. Îmi fac treaba şi cu el, şi cu MM"
Gigi Becali, patron Steaua

3 este numărul formaţiilor la care a activat MM ca oficial: Oţelul, Steaua şi Urziceni

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
gazistu
gazistu  •  05 Mai 2011, 11:24

MM va fura bani si de la walter....

tibiurbanstar
tibiurbanstar  •  05 Mai 2011, 11:22

MM e perfect pt. Steaua si Steaua de azi si banii lui Becali sunt perfecti pt. el. Daca vine MM la U decadem nu progresam. MM e un tanar cu idei mioritice invechite. Asta ne intoarce inainte de revolutie.

cosco
cosco  •  05 Mai 2011, 10:45

MM-ul poate ramane la mioarele lui, la Cluj nu avem nevoie de asemenea caractere.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează