FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA, LUNI, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE DOLCE SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

U Cluj îşi demoralizează jucătorii înaintea meciului cu Steaua » Autodistrugere înainte de derby!

U Cluj - Steaua se va disputa cu casa închisă, însă şefii Universităţii au luat o decizie care aruncă în aer meciul de luni
U Cluj - Steaua se va disputa cu casa închisă, însă şefii Universităţii au luat o decizie care aruncă în aer meciul de luni

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 09 martie 2012 02:40

Nu mai puţin de 12 jucători de la U Cluj au fost anunţaţi oficial că vor primi sancţiuni financiare dure, solicitate de şefii clubului şi ratificate de LPF.

Cu 5 zile înaintea celui mai aşteptat meci al etapei a 20-a, U Cluj - Steaua, o decizie a conducerii Universităţii, admisă oficial de LPF, pune mari semne de întrebare în dreptul acestei partide. Nu mai puţin de 12 jucători din lotul actual al lui Ionuţ Badea au fost înştiinţaţi că au primit sancţiuni financiare dure.

Toţi oamenii de bază puşi la zid
Motivul? Nu e unul precis, şefii clubului susţinînd doar că "s-a luat această decizie pentru că am fost nemulţumiţi de rezultatul cu Mioveni, din ultima etapă pe 2011, şi am vrut să dăm un avertisment pentru parcursul din tur". Cine sînt cei 12? Oameni de bază la U Cluj: Niculescu, Păcurar, Abrudan, Marius Popa, Cojocnean, Mendy, Marinescu, Grozav, Pele, Adrian Cristea, Bazzi şi Boştină.

Şefii au refuzat să comenteze
Nimeni din conducerea clubului U Cluj n-a dorit că comenteze oficial şi să explice ieri aceste sancţiuni. "Nu e nimic suspect că aceste amenzi vin înaintea meciului cu Steaua, pentru că noi le-am solicitat de mai multă vreme, dar acum le-a ratificat Liga. Sînt practic toţi cei care au jucat împotriva lui CS Mioveni", a explicat unul dintre conducătorii Universităţii, sub protecţia anonimatului.

Amenzi între 10 şi 15 la sută din contract
Totuşi, Grecu, Achim şi Matache, care au jucat cu Mioveni, nu se află pe lista amendaţilor. În schimb, jumătate dintre titularii pe care Badea îi va folosi împotriva Stelei vor avea salariul diminuat, sumele cu care au fost sancţionaţi variind între 10 şi 15 la sută pentru fiecare în parte.

Ce a vrut să spună "Vamă"?
Primul care a ridicat un mare semn de întrebare în privinţa meciului U Cluj - Steaua a fost Dinu Gheorghe. Chiar dacă nu mai face parte activ din fenomen, fostul preşedinte al Rapidului face parte din cercurile înalte ale fotbalului românesc, iar declaraţia sa de acum cîteva zile a fost: "Dacă Ionuţ Badea va face corect primul 11, atunci Steaua va avea mari probleme, dar doar dacă Badea va face echipa corectă, repet".

Prietenie mare Gigi- Walter
Suspiciunile dinaintea acestui meci sînt amplificate de faptul că între cei doi patroni, ale căror echipe se vor confrunta luni seară, există o prietenie foarte mare. Gigi Becali şi Florian Walter desfăşoară multe afaceri şi chiar au pus la cale planul prin care Steaua şi U Cluj să aibă reprezentanţi în Comitetul Executiv, ceea ce s-a şi întîmplat.

Vor fi 30.000 de spectatori
Pînă aseară, s-au vîndut în jur de 20.000 de bilete, iar organizatorii estimează că "meciul se va disputa cu casa închisă". Ar fi primul meci pe Cluj Arena la care s-ar umple tribunele, deşi trupa lui Badea a disputat deja 5 meciuri pe noul stadion. Cea mai mare asistenţă a fost la partida cu Dinamo, 18.000 de spectatori.

Şase din "11-le" cu Steaua amendat: Bornescu - Achim, Abrudan, Szukala, D. Popa - Păcurar, Hoban, L. Marinescu - Cojocnean, Cl. Niculescu, Ad. Cristea

5 jucători au ajuns la U Cluj de la Steaua în ultimul an şi jumătate: Abrudan, Dorinel Popa, Galamaz, Păcurar şi Marinescu

Walter, mieluşel în faţa lui Gigi
De cînd U Cluj a fost preluată de Florian Walter şi a şi promovat în Liga 1, Steaua nu a pierdut nici un punct în faţa ardelenilor în cele 3 jocuri disputate

Data: Meciul
iulie 2010: U Cluj - Steaua 1-2
decembrie 2010: Steaua - U Cluj 3-0
iulie 2011: Steaua - U Cluj 2-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (119)
cataling89
cataling89  •  10 Martie 2012, 00:19

sunteti de-o rusine fara margini, ziaristi de nimic mergeti si voi la brutarie!!! ://www.universitateacluj.ro/Stiri/informatii-false-publicate-de-gazeta-sporturilor.html

hanmocar
hanmocar  •  09 Martie 2012, 23:02

Veresculeee ! Poti dormi noaptea nepoate de atita inteligenta, cit fler dom'le, sa mirosi tu blatu' asta , e nemaipolonic, extrauterin, pa ce-am mai scurt in tine daca nu esti distept foc !

1745flo
1745flo  •  09 Martie 2012, 21:41
Postat de calinescu_ pe 09 Martie 2012, 20:17

POATE E PREMIERE ....!!! :))))

Le-or fi ajuns valiza aia...

Vezi toate comentariile (119)
Comentează