FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Regretul lui Dan Nistor după meciul cu FCSB + Ce le-a cerut fanilor „șepcilor roșii”

Articol de - Publicat joi, 05 octombrie 2023 07:00 / Actualizat joi, 05 octombrie 2023 18:07

Dan Nistor a evidențiat rolul pe care Ioan Ovidiu Sabău îl are la formația de pe malul Someșului și în rezultatele obținute în ultima perioadă

U Cluj a dat din nou lovitura pe final de meci contra granzilor din Liga 1 care se luptă pentru câștigarea titlului. În meciul de acasă cu Universitatea Craiova (1-1), Dan Nistor a egalat în minutul 90+1, apoi luni seară în partida de pe Arena Națională cu FCSB (2-2) Bogdan Mitrea a egalat în minutul 88.

6etape a bifat U Cluj în deplasare în acest sezon, nu a pierdut niciodată, având două victorii și patru remize

„Nu sunt fenomene!” » Discursul războinic al lui Chipciu și Sabău pentru a bloca FCSB
U CLUJ
„Nu sunt fenomene!” » Discursul războinic al lui Chipciu și Sabău pentru a bloca FCSB

Ioan Ovidiu Sabău este apreciat de elevii săi

Jucătorii au transmis public de mai multe ori în startul actualui sezon că ei țintesc play-off-ul pentru primăvara 2024. Fotbaliștii au evidențiat și rolul pe care Ioan Ovidiu Sabău îl are în cadrul mecanismului echipei, în condițiile în care mulți dintre jucătorii ardelenilor nu se mai înțelegeau cu Anton Petrea, tehnicianului dinaintea "Moțului".

Într-o intervenție filmată pentru pagina de Facebook a lui U Cluj, Dan Nistor, autorul golului egalizator cu oltenii și a primei reușite a "Șepcilor roșii" cu FCSB, a transmis fanilor cum este atmosfera în cadrul lotului și cum gândesc el și coechipierii săi.

Dan Nistor după remiza cu FCSB: „Cu puțină șansă, puteam învinge pe final”

„Meci greu, frumos (n.r. - cu FCSB), cu puțină șansă puteam învinge pe final. E un punct meritat contra unei formații ce se bate an de an la campionat”, a transmis decarul clujenilor.

Chestionat de faptul că U Cluj nu a cedat și a egalat din nou pe final de meci, Nistor a declarat: „Este o atitudine foarte bună, un spirit bun, în mare parte se datorează antrenorului (n.r. Ioan Ovidiu Sabău), care are un mare merit. Lucrurile vor intra pe un făgaș normal.

Apreciem prezența fanilor lui U și pe Arena Națională, îi așteptăm și următoarea etapă acasă cu Sepsi să ne împingă către victorie”.

6goluri are Nistor în campionat, fiind golgeterul la zi în L1, alături de Olaru (FCSB), Paraschiv (Hermannstadt), Chițu (FCU Craiova), Rrahmani (Rapid)

Citește și alte știri:

Neluțu și Dorinel, la modă la 55 de ani

Apelul dinamoviștilor pentru suporteri la meciul cu CFR Cluj: „Cu minimum 30 de minute înainte de start”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează