FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - FCSB 0-1

U CRAIOVA - FCSB, 0-1 // Gigi Becali face un anunț COLOSAL după victoria cu Craiova: "Orice s-ar întâmpla, el va fi antrenor!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2018 22:26

Gigi Becali crede în continuare că FCSB poate câștiga titlul în Liga 1 după victoria obținută la Craiova, scor 1-0.

 

"Așa se joacă fotbalul. Cu multă muncă, dăruire și ambiție. Doar așa poți câștiga titluri. Se poate spune că e cel mai bun meci al nostru din 2018. A fost altă atitudine. Dacă ești fotbalist, joci tot sezonul așa.

Deja șansele la titlu sunt 55 cu 45 la sută. Am mare încredere în Viitorul, pentru că are două motive: unul = 200.000 de euro pentru locul 3, iar celălalt - ei nu mai joacă turul I, joacă direct turul II preliminar în Europa League. E un mare interes pentru ei.

Acum presiunea este pe CFR Cluj. Noi trebuie să ne câștigăm meciul, iar presiunea mare e a lor. Viitorul are jucători foarte rapizi, care pot câștiga foarte ușor acest meci.

Dică a demonstrat că nu este un antrenor fricos. A fost inspirat astăzi, a făcut schimbările potrivite. O să plece Alibec, iar Dică rămâne antrenor. Nu a fost o luptă între ei doi. I-am făcut hârtia pentru un club din Franța, pentru 1.700.000 milioane de euro, cât am dat el. La revedere cu cocoloșeala. Zeci de oameni care muncesc să fie la cheremul lui. O să scăpăm de el. Dică va rămâne antrenor. Așa a zis Vasi. Orice s-ar întâmpla, va rămâne", a declarat Becali la Pro X.

CLASAMENT  PLAY-OFF

PROGRAM ETAPA 9-A PLAY-OFF

Viitorul - Poli Iași 1-0 Detalii AICI
Astra Giurgiu - CFR Cluj Detalii AICI
U Craiova - FCSB 0-1

Ultima etapă: Poli Iași - U Craiova (vineri, 20:45)
CFR Cluj - Viitorul (duminică, 20:45)
FCSB - Astra Giurgiu (duminică, 20:45)

 

PROGRAM ETAPA 9-A PLAY-OUT

ACS Poli - Juventus București 2-0 Detalii AICI
FC Voluntari - Sepsi Sfântu Gheorghe 1-2 Detalii AICI
Dinamo - FC Botoșani 2-0 Detalii AICI
Concordia Chiajna - Gaz Metan Mediaș 0-0 Detalii AICI

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (97)
10202925648180625
Eugen Qy  •  15 Mai 2018, 12:38
Postat de ss.lazio pe 15 Mai 2018, 08:38

Bate Iasi pe *** U Craiova si gata, Viitorul merge fara stres la Cluj!

Craiova face egal la Iasi sau bate, Viitorul bate la Cluj-Napoca, iar gb face egal cu Astra si iarasi, schiopatand,sonticaind, castiga un Campionat, sau ASTRA ii calca in picioare (cum de altfel ar fi normal) si iarasi gb isi plange soarta ! Eu cred ca ar cam merita a 2a varianta, dar e pacat de suporterii jijisti, ce sa fac daca nu pot pronunta fc fcsb-isti ca imi impleticesc limba in gura si nepronuntand, nici scrie asa nu pot, care spera alaturi de tatucul lor !

dinamo100
dinamo100  •  15 Mai 2018, 12:34

De multi timp vorbele lui Becali nu au prea mare valoare, doar disperatii de la GSP le tot publica fiindca latura de can-can e mai presus de orice. As spune ca 99% Dica nu mai ramane antrenor, indiferent de rezultatul ultimei etape, dar ramane sa vedem ce o sa mai zica Gigi dupa acel meci.

10202925648180625
Eugen Qy  •  15 Mai 2018, 12:25
Postat de saviola2_8 pe 15 Mai 2018, 09:25

Nu ne balacarim, am fost atacat de una din clonele gsp, si am decis sa ma joc putin cu ea,atat:) cat despre cfr eu zic ca te inseli. E o echipa din romania sustinuta in mare parte de unguri, iar patronul cred ca e tot ungur, nu ca ar conta dar trebuie sa pastram realitatea obiectiva.

Comentariul tau e xenofob chiar de ar fi sa citez numai specialistii in Genetica si Paleogenetica ! Acestia (si ei sunt canadieni, australieni, americani, rusi si neozeelandez i! N.B.) afirma fara dubii ca nici macar pe teritoriul UNGARIEI nu exista NICI un UNGUR carevsa aiba mai mult de 2%structura genetica a hunilor, ci au structtura genetica europeana de peste 87%restul de peste 11% turca tatara, africana si iraniana (Persana) in diverse proportii !!! DECI??? In alta ordine de idei, CHIAR de ar fi echipa Maghiara, care ar fi problema ? Daca esti TARE bati REAL MADRID acasa la ei, ci nu faci, chinuit, 4 egaluri in decursul unui an ! Nu ca asta (victoria cu Realul) ar fi valabil pentru vreo echipa romaneasca , decat poate candva, vreodata !!!+

Vezi toate comentariile (97)
Comentează