FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - VIITORUL 3-3

U CRAIOVA - VIITORUL 3-3. Gică Hagi, încântat după egalul de la Craiova » Cum prefațează derby-ul dintre FCSB și CFR

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 aprilie 2018 22:27

Gică Hagi este mulțumit de egalul obținut de Viitorul pe terenul celor de la U Craiova, scor 3-3, și crede că derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj va fi unul spectaculos.

"Toți jucătorii au dat un randament bun. A fost un meci cu ritm și intensitate din partea ambelor formații. Mi-am asumat anumite riscuri, dar mi-a ieșit. Ne-am ridicat la nivelul unui joc european. Păcat că s-a terminat egal. Jucători tineri, echipe bune, concept tehnic bun, ambele au avut niște idei clare de joc. Mă bucur că am demonstrat că există potențial și în România, că sunt stadioane frumoase, pline, și două echipe extrem de frumoase.

Am schimbat atâtea lucruri în iarnă, am forțat o echipă tânără și acum culegem roadele. Ne luptăm de la egal la egal cu principalele echipe din play-off. Ne menținem în vârful clasamentului", a declarat Hagi la Look TV.

Gică Hagi a vorbit și despre derby-ul de duminică, dintre FCSB și CFR Cluj.

"Meciul de mâine va fi cu siguranță unul spectaculos. Steaua trebuie să joace fotbal. Știe să joace, are jucători capabili să facă asta. Sunt sigur că va fi un meci frumos la care merită să mergi", a declarat Hagi la Look TV.

Vezi AICI cronica celui mai frumos meci din play-off, Craiova - Viitorul, 3-3!

Clasament

clasament

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
andrei.f
andrei.f  •  29 Aprilie 2018, 09:58

Meci frumos, ca la teatru. Nici nu se putea alt rezultat decât egal, toată lumea e mulţumită !

gtn5
gtn5  •  29 Aprilie 2018, 08:30

numai dupa meciurile cu cfr-ul nu esti entuziasmat nasolule,vei juca la sange toate meciurile in afara de cel cu cfr-ul,ce echipa vei alinia in ultimul meci cu cfr-ul daca se va decide campioana in ultimul meci analfaberule?doar tu faci echipa ,asa ai zis ,este adevarat ca antrenorul face echipa conteaza cum o face prostane,cu dedicatie sau fara.

observator_federal
observator_federal  •  29 Aprilie 2018, 00:21

Craiova a ratat mult și a greșit impardonabil la un gol (ca să nu spun și de offside-ul de la un alt gol al Viitorului), de-asta e Hagi mulțumit de rezultat. Jocul a fost cel mai frumos din acest campionat sau (hai să le facem hatârul cârcotașilor) ar fi fost cel mai frumos meci din campionat dacă s-ar fi acordat acest titlu - dar nu se acordă decât dacă ar juca Fîcîsîbî...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează