FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUDERE

UEFA a exclus-o oficial pe ASA din cupele europene » Alte două formații au primit sancțiuni similare

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2016 19:42

Camera Decizională a Corpului de Control Financiar al UEFA a decis astăzi s-o excludă oficial pe ASA Târgu Mureș din cupele europene, din cauza faptul că nu au demonstrat că și-au plătit datoriile.

Forul european a anunțat că interdicțiile vor fi aplicate începând cu următorul sezon în care cluburile respective se vor califica în cupele europene, sancțiunea fiind valabilă pentru următoarele trei campanii (2016/2017, 2017/2018 și 2018/2019).

Aceeași sancțiune au primit-o și echipele Dnepr Dnepropetrovsk (Ucraina) și Inter Baku (Azerbaidjan).

Așadar, după ce ASA a anunțat pe 23 martie că va intra în insolvență și nu a făcut dovada plății datoriilor, primul loc din play-out va duce în cupele europene.

Citește și:

România s-a calificat în semifinalele Europeanului de minifotbal » Urmează marele test: reeditarea finalei CM din 2023
Altele
România s-a calificat în semifinalele Europeanului de minifotbal » Urmează marele test: reeditarea finalei CM din 2023
Kosovarii anunță: „Au bătut palma cu Rapid” » Cât încasează Șucu în total pe Krasniqi și Rrahmani
Superliga
Kosovarii anunță: „Au bătut palma cu Rapid” » Cât încasează Șucu în total pe Krasniqi și Rrahmani
Reacția lui Mititelu, când a auzit ce a spus Claudiu Niculescu în „războiul Craiovelor”: „Caracter și bărbăție, nu lașitate!”
Liga 2
Reacția lui Mititelu, când a auzit ce a spus Claudiu Niculescu în „războiul Craiovelor”: „Caracter și bărbăție, nu lașitate!”

Avem lista de rezervă a selecționerului României! Cele 4 nume de back-up pentru Euro 2024 + termenul pentru închiderea listei

Povestea României la primul Euro, din 1984: am lăsat Italia acasă! » Fără niciun stelist, cu cel mai tânăr selecţioner pe bancă şi debutul lui Hagi la un turneu final la doar 19 ani


Comentarii (67)
iobag
iobag  •  01 Aprilie 2016, 00:02
Postat de conasu_boeru pe 31 Martie 2016, 21:23

iobagu, vezi ca Dinamo are cele mai bune rezultate din Liga I in ultimele 10-12 partide , iar despre fcsb care oricum era pe 4-5, daca scoatem punctele facute de baietii lui Deaconu trebuia sa va regasiti pe langa CFR ! Meciul cu Chiajna a fost in cupa Ligii , iobagule !!!

Fa ti griji tocmai pentru faptul ca a ajuns cupa ligii trofeu important pentru dinamo si a luat 3 boabe de la chiajna cu aproape toti titularii . Ai pus acolo la socoteala si penaltyul facut de sapunaru sau alea 3 boabe anulate cu astra?

bogdany8
bogdany8  •  31 Martie 2016, 23:04
Postat de grandetorito pe 31 Martie 2016, 19:55

Oare de ce in poza articolului apar ASA si dinamo?! Sa fie o presimtire pt vestea de la UEFA si pt dinamo!??!

Unde vezi tu poza si a lui Dinamo ?? Eu cand am dat click acum pe articol era o poza mare cu jucatorii lui Tg.Mures. Oricum, stiu ca va apar bube ros-albe pe voi ca Dinamo va juca anu asta in Europa. Treaba e sigura. Doar a zis ala cu licentele de la UEFA ca ei nu au nimic impotriva lui Dinamo si ca actele vor confirma. Treaba e ca comisiile astea steliste de la noi din Romania nu ne vor lasa pentru ca le tremura ficatu in ei ca vezi domne nu respecta cerinta regulamentului x din aliniatu y. In plus ca sa vezi cat de habarnist esti, tg.mures si Dinamo au fost 2 situatii total diferite. Aia nu si-au platit angajatii iar cu fairplayul financiar nu te joci ca uite ce se intampla. Exclusi 3 ani din Europa echipa tg.mureseana.

capitza1967
capitza1967  •  31 Martie 2016, 23:00

Inseamna ca Steaua , Viitorul , Astra , Pandurii si primul loc din play out ( posibil Craiova )merg in preliminariile cupelor europene .

Vezi toate comentariile (67)
Comentează