FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Uhrin a venit la meciul Stelei cu bodyguardul

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 februarie 2009 00:00

În minutul 16 al partidei de aseară (Steaua - Moscova II 2-1) a ajuns la stadion şi antrenorul campioanei CFR Cluj. Duşan Uhrin şi-a făcut apariţia însoţit de bodyguardul grupării clujene, care îi însoţeşte pe jucători şi pe staff-ul tehnic la fiecare antrenament din Turcia.

Uhrin a urmărit-o pe Steaua, după ce a făcut acelaşi lucru şi cu Dinamo la amicalul pe care liderul Ligii I l-a disputat cu Osijek (1-0).

În minutul 16 al partidei de aseară ( Steaua - Moscova II 2-1) a ajuns la stadion şi antrenorul campioanei CFR Cluj. Duşan Uhrin şi-a făcut apariţia însoţit de bodyguardul grupării clujene, care îi însoţeşte pe jucători şi pe staff-ul tehnic la fiecare antrenament din Turcia.

Uhrin a urmărit-o pe Steaua, după ce a făcut acelaşi lucru şi cu Dinamo la amicalul pe care liderul Ligii I l-a disputat cu Osijek (1-0).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  13 Februarie 2009, 13:19

pe foi

 •  13 Februarie 2009, 11:58

pai nu era Jindra antrenorul CFR-ului ? Uhrin parca e consilier tehnic ! ;-)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează