FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - UNIREA URZICENI 3-1

Uhrin se gîndeşte la decisivul cu Oţelul: "E cel mai important meci al meu la Timişoara"

Doar o victorie la Galaţi le mai lasă şanse timişorenilor la titlu
Doar o victorie la Galaţi le mai lasă şanse timişorenilor la titlu

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 09 mai 2011 20:54

Poli Timişoara a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa Unirea Urziceni, într-un meci din etapa a 32-a a Ligii I, rezultat în urma căruia gruparea ialomiţeană a retrogradat în al doilea eşalon.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Magera '12 (penalti), Cisovsky '18 şi Zăgrean '76. Pentru Unirea Urziceni a înscris Cisovsky '25, în propria poartă.

Antrenorul Dusan Uhrin a declarat după meci, conform Mediafax:

"Galaţiul are o echipă foarte bună, noi trebuie să fim foarte pregătiţi înaintea acestei partide. Trebuie să câştigăm orice partidă. Trebuie să câştigăm singuri, pe puterile noastre, nu vreau să vorbesc despre arbitri.

Vom juca la victorie la Galaţi, în proporţie de 90 la sută avem nevoie de victorie pentru a câştiga titlul. 10 la sută rămâne pe ultima etapă, noi avem meci greu acasă cu Dinamo, ei au meci greu în deplasare la Astra. Am scos din echipă jucători care erau în pericol de suspendare, ca Goga, Sepsi sau Bourceanu, dar ei în mod sigur meritau să joace astăzi.

Am mai avut meciuri de acest gen până acum, noi trebuie să fim concentraţi şi determinaţi pentru a-l câştiga pe acesta. E poate cel mai important meci din ambele mele mandate la Timişoara", a spus Dusan Uhrin Jr.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
cusco
cusco  •  10 Mai 2011, 12:20

detectorul de minciuni va fi instalat pe terenul propriu al otelului duminica la ora meciului , se va vedea adevarata valoare a otelului , sper ca meciul sa nu fie arbitrat de nimeni , fiecare sa joace ce stie :)))

polistcampion
polistcampion  •  10 Mai 2011, 01:01

AS VREA SA MERG LA MECI IN DEPLASARE,DAR UNDE E galatiul ???

alexutu1981
alexutu1981  •  10 Mai 2011, 00:58

Otelul nu are moaca de Liga campionilor. Timisoara macar are traditie in fotbal, pe cand otelarii s-au trezit si ei lideri cu ajutorul valizelor

Vezi toate comentariile (14)
Comentează