FOTBAL  »  Superliga  »  ANUNŢ ŞOCANT AL LUI REDNIC

“Uite că nu mai vin!”

Articol de - Publicat joi, 17 aprilie 2008 00:00

Antrenorul e nemulţumit de faptul că nu a fost nici măcar consultat atunci cînd Cornel Dinu a primit puteri absolute la transferuri.

Rednic s-a răzgîndit: nu mai vrea să revină în Ştefan cel Mare!

Supărat că şefii l-au pus pe Cornel Dinu şef la transfe­ruri, fără a se consulta şi cu el, şi vă­zîndu-l pe Procuror, cu care a avut conflicte vechi, ca pe un ghimpe în coaste, “Puriul” a decla­rat ieri că este decis să respingă propunerea de contract făcută, culmea, pe 1 aprilie . Aceea de a prelua pe Dinamo de la 1 iunie 2008 pentru un an, cu opţiune pe încă un sezon.

“De ce nu m-au anunţat?”
Antrenorul de 46 de ani a avut un discurs dur la Ştirile Sportive ale Antenei 1: “Nu mi se pare corectă numirea lui Cornel Dinu, trebuiau să mă anunţe şi pe mine dacă voiau să ia o decizie, nu? Înseamnă că şefii de la Dinamo n-au încredere în mine! Eu nu vreau să fac com­pro­mi­suri. Se spune că ba pleacă Lobonţ, ba pleacă Dinu, dacă mă întorc eu, aşa, uite că plec eu! N-am semnat nimic, deci pot să mă răzgîndesc”.

“Am cîştigat cu bombe şi tiribombe”
Nervos că n-are mînă liberă la transferuri şi că va trebui să conlucreze în pregătirea echipei cu Dinu, Rednic a mai zis: “Cu ce am adus eu, bombe, tiribombe, am luat campionatul la pas, cu Ze Kalanga sau Blay. Eu nu vreau să fac rău lui Dinamo. Şi eu vreau să aduc tineri la echipă, or ei au adus fotbalişti vara trecută cu care eu n-am fost de acord”.

“Adică eu antrenez şi alţii aduc jucători?”
Rednic a atacat dur şi decizia ca “Mister” să se ocupe de transferuri: “Dînsul urmăreşte jucători de cînd a plecat Zenga, pentru că a preluat funcţia de director tehnic. E încă activ. La orice echipă am fost, singura greşeală care s-a făcut a fost că s-au adus jucători peste capul meu, cum a fost şi cazul lui Copos la Rapid. Atunci, dacă o să fie aşa cum se doreşte acum la Dinamo, cine va răspunde de rezul­tate, domnul Dinu sau eu? Sau eu numai an­trenez şi alţii aduc jucători?”.

“Eu am o vorbă: tăcerea e de aur, restul e suferinţă! Important e ce faci, nu ce spui”
Cornel Dinu administrator delegat Dinamo

Contrele din toamnă între Dinu Şi Rednic

Cornel Dinu:
“Nu mă cobor la ni­ve­lul unui infractor pre­cum Rednic, un ins de joasă speţă. L-a su­părat că am spus un adevăr, că echipa e nepregătită?”

Mircea Rednic: “Sînt surprins că Dinu îşi dă cu părerea de e­chipă. Trebuia să fi pre­­­gă­tit echipa cu puls-testere cum făcea el, ca-n epoca de piatră?!”

Reacţii
Turcu: “Nu renunţăm la Dinu, orice ar spune Rednic!”
Vicepreşedintele CA al dinamoviştilor, Vasile Turcu, a declarat ieri pentru site-ul dinamovisti.ro: “Nu vom renunţa la Dinu orice s-ar întîmpla, este decizia Consiliului de Administraţie. Orice ar spune Rednic, la Dinamo de transferuri se va ocupa numai Cornel Dinu. Va exista un depar­tament de scouting, Mister va conlucra şi cu Rednic. Amîndoi sînt dinamovişti şi interesul lor comun este ca echipa să învingă. Nu cred că Mircea va renunţa. Avem un acord verbal cu el care e mai puternic decît orice hîrtie semnată”.

Borcea: “Decizia lui”
Preşedintele executiv Cristi Borcea a încercat să evite comentariul pe marginea intenţiei lui Rednic: “E decizia lui dacă nu mai vine, vom avea şi noi o discuţie cu el pe tema asta. Mai multe n-am ce să spun. Eu zic că totuşi o să vină, iar Rednic şi Dinu vor face împreună strategia de transferuri şi tot împreună pot să aducă titlul de campioni în Ştefan cel Mare”.

Vlădoiu: “Nu e corect”
Jean Vlădoiu (foto), cel ce urma să fie secundul lui Rednic la Di­na­mo, şi-a apărat colaboratorul: “Nor­mal că nu este corect ca acela ce se ocupă de transferuri să nu răspundă şi de rezultate. Trebuie ca antrenorul să-şi de­ci­dă lotul. E uşor de dedus că Mir­cea s-a supărat, i s-a luat aceas­tă responsabilitate. Rednic îşi dorea mult să revină la Dinamo, să-şi ia revanşa. Cînd a avut mînă liberă la transferuri, a luat campionatul”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
 •  17 Aprilie 2008, 13:07

Cand aveti de gand sa aduceti fotbalisti de valoare la echipa???? BORCEA ,TURCU,ETC SE AUDE??????? De asemenea un antrenor cu caracter care sa nu asculte de nici un investitor si care sa faca treaba,oare cand o sa aduceti?????? pana nu rezolvati aceste probleme nu faceti nici o performanta.si ar mai fi ceva.DINU SI FRATII BECALII SA ZBOARE DE URGENTA DE ACOLO !!!!!!!

 •  17 Aprilie 2008, 12:37

Incurca-i drace si ia-le mintile !

 •  17 Aprilie 2008, 12:02

NU VENI MERCENARE!!!!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează