FOTBAL  »  Superliga  »  GOLGETERI

Uite ce-a pierdut Steaua » Maicon e cel mai bun golgeter din Europa!

Steaua ar fi putut să îl păstreze pe Maicon dacă plătea 800.000 de euro.
Steaua ar fi putut să îl păstreze pe Maicon dacă plătea 800.000 de euro.

Articol de - Publicat miercuri, 18 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 aprilie 2012 09:21

Vîrful brazilian a dat 13 dintre cele 23 de goluri marcate de Volin Luţk în campionatul Ucrainei, depăşindu-i la eficienţă pe Messi (43%) şi pe Cristiano Ronaldo (41%).

Steaua are de ce să regrete că l-a alungat pe Maicon. Atacantul brazilian reîntors la Volin Luţk dă goluri la foc automat şi e cel mai influent marcator din campionatele importante ale Europei!

Vîrful de 23 de ani i-a întrecut pe Messi şi pe Cristiano Ronaldo, care au cele mai multe goluri înscrise în acest sezon. Maicon se poate lăuda cu cel mai bun procentaj al reuşitelor raportate la totalul golurilor echipei sale. 13 dintre cele 23 ale lui Volin, în 27 de etape, poartă semnătura brazilianului. 56 la sută! Numai unul din penalty, Maicon fiind şi liderul marcatorilor din Ucraina.

Wesley în top
În clasamentul eficienţie procentuale apar şi doi jucători din Liga 1. Brazilianul Wesley se află pe locurile 5-6, la egalitate cu Radamel Falcao, de la Atletico, cu 50% din golurile echipelor, 21 din 42. Şi cu menţiunea că vîrful Vasluiului are cu o reuşită mai puţin decît columbianul fost golgeter al Europa League în sezonul trecut.

Steaua n-a plătit 800.000 de euro
Maicon de Oliveira a jucat doar jumătate de sezon la Steaua, în care a strîns şase meciuri şi a dat trei goluri. Reuşitele sale au adus şase puncte roş-albaştrilor, cu Sportul Studenţesc, cînd a marcat o "dublă", şi cu Oţelul. În vara trecută, echipa din Ghencea a refuzat să activeze însă clauza de 800.000 de euro, prin care atacantul brazilian ar fi devenit definitiv jucătorul Stelei.

475132-golgeteri-eficienti.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

5 lei, cel mai ieftin bilet cu Vasluiul

Steaua va pune astăzi în vînzare biletele pentru partida cu FC Vaslui, de vineri, de la ora 20:20, în direct pe Antena 1. Cel mai ieftin tichet costă 5 lei şi este la peluze. La tribuna a II-a, un bilet costă 15 lei, la tribuna I 20 de lei, iar la tribuna zero 40 de lei. Casele de bilete sînt deschise în fiecare zi de la ora 11:00 pînă la ora 18:00, iar în ziua jocului pînă la ora 20:00.

Sigla rămîne la Becali
Gigi Becali a cîştigat procesul intentat de Clubul Sportiv al Armatei privind utilizarea siglei şi a mărcii "Steaua". Tribunalul Bucureşti a dat cîştig de cauză patronului roş-albaştrilor, dar decizia nu este una definitivă, CSA putînd să facă recurs la decizia tribunalului.

"Steaua e cea mai bună din România!"
Dorit la echipă din vară, Petre Grigoraş laudă echipa din Ghencea. "Nu vreau să jignesc pe nimeni şi nici să ridic în slăvi pe cineva, dar Steaua e cea mai bună echipă contra căreia am jucat, deşi am evoluat şi cu CFR, şi cu Dinamo!", a declarat tehnicianul Pandurilor la Sport Total FM.

Citește și:

Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Euro 2024
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Superliga
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (24)
bomboanecumenta
bomboanecumenta  •  18 Aprilie 2012, 17:11
Postat de v_for_vendetta_2011 pe 18 Aprilie 2012, 12:18

ca sa na nu faci de ras putea doar sa cauti pe google cum se scrie corect......dar te-ai facut de ras! au schimbat nenorocitii cuvantul si chiar se scrie "golgeter "

au schimbat nenorocitii cuvantu' =)))) bine maaa

1907cfr
1907cfr  •  18 Aprilie 2012, 14:00
Postat de hanmocar pe 18 Aprilie 2012, 10:25

BAI scorpie ! Tu chiar esti prost , nu te faci, pai se compara MESSI cu asta bai guracariciului ?

la cat esti tiganoi (poza o demonstreaza) nu ma astept sa intelegi ideea articolului

dejoc
dejoc  •  18 Aprilie 2012, 12:44

:)), Wesley, dupa ziaristi e de valoarea lui Falcao :))))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează