FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

ULTIMA ORĂ // Nick, mai poți? :) Încă un cadou de la Becali: cel mai nou transfer al celor de la FCSB a ajuns în România și urmează să semneze astăzi

Bogdan Planici, în dreapta // FOTO: Guliver/ Getty Images
Bogdan Planici, în dreapta // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 august 2017 12:10

Așa cum ediția tipărită a Gazetei Sporturilor a anunțat astăzi, fundașul sârb Bogdan Planici (25 de ani) a ajuns în cursul acestei dimineți în România. 

update 13:32

Fundașul central a oferit pe aeroport primele declarații de la sosirea în țară.

"Fizic sunt pregătit și aștept să joc. N-am vorbit cu nimeni de la echipă, doar managerul meu a vorbit cu Steaua. Sper ca Steaua să facă un joc bun diseară cu Sporting, a făcut un meci bun în tur. O să fie mai ușor să mă acomodez pentru că este Momcilovic aici", a declarat sârbul, conform TV Sport Ro. 

Acesta urmează să efectueze vizita medicală, iar în orele ce urmează va semna cu gruparea roș-albastră. 

"Sperăm să vină. Dar până nu va semna, nu e nimic sigur", declara tehnicianul Nicolae Dică marți, în cadrul unei conferințe de presă. 

Planici e cel de-al treilea fundaș central achiziționat de FCSB în această vară, după Ionuț Larie și portughezul Artur Jorge. 

Planici are o cotă de piaţă de 600.000 de euro, iar în ultimul sezon a jucat în 28 de meciuri și nu a înscris niciun gol pentru Vojvodina. Fotbalistul sârb a fost luat de Vojvodina de la OFK Belgrad în schimbul a 400.000 de euro în urmă cu un an. De-a lungul carierei, Planici a mai jucat la FK Bezanjia, Jedinstvo Uzice, OFK Belgrad și Steaua Roșie Belgrad.

Becali i-a adus lui Dică 13 jucători

Becali a reușit în această vară cea mai explozivă campanie de transferuri de la momentul venirii sale la echipă. 

Jucători precum Constantin Budescu, Junior Morais, Filipe Teixeira, Romario Benzar, Dragoș Nedelcu, Robert Grecu, Andrei Vlad, Ionuț Larie, Toma Niga, Cătălin Golofca, Artur Jorge (împrumut de la Braga) și Florinel Coman au venit în această vară, iar finanțatorul a declarat răspicat că nu vrea să se oprească aici. 

De altfel, chiar microbiștii roș-albaștri au concluzionat, într-un sondaj GSP, că Becali a reușit cea mai importantă campanie de achiziții de când se află la conducerea echipei.

sondaj

  • FCSB - Sporting Lisabona, meciul retur din play-off-ul Ligii Campionilor, se joacă azi, de la ora 21:45. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV. 


*Click pe imagine pentru zoom

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (19)
zagna
zagna  •  23 August 2017, 16:38

Nu mai jucam haotic ! Avem un PLAN-ICI... Forza STEAUA !

spinoza
spinoza  •  23 August 2017, 16:36

Super! Avem nevoie de el!

balauru48
balauru48  •  23 August 2017, 16:33

Nick? WTF? Astia de la gsp au angajat chiar toti ratatii?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează