FOTBAL  »  Superliga  »  COMUNICAT

Ultimă oră! Schimbare radicală la Craiova: "Antrenorul urmează să ia o decizie" » Comunicatul emis astăzi de club

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 aprilie 2017 14:39

CSU Craiova a emis astăzi un comunicat în care a insistat că Gheorghe Mulțescu nu are postul în pericol. 

Ba mai mult, clubul i-a înaintat lui Mulțescu o ofertă de prelungire a contractului, iar tehnicianul de 65 de ani urmeză să ia o decizie în cel mai scurt timp. 

"Vă informăm că CSU i-a înaintat lui Mulțescu o propunere pentru continuarea colaborării, urmând ca antrenorul nostru să revină cu o decizie în acest sens.

Aşa cum am menţionat-o şi până acum, Gheorghe Mulţescu nu este doar antrenorul care a calificat echipa în semifinala Cupei României sau în play-off-ul campionatului, ci şi un apropiat prieten al Ştiinţei.

De aceea ne dorim ca relaţia dintre noi să continue şi asteptăm decizia acestuia fără nicio presiune din partea niciuneia din părţi.

De asemenea, vă informăm că în acest moment clubul nu este în negocieri cu nimeni pentru vânzarea niciunui jucător. Echipa se concentrează în prezent pe #BataliaPentruPodium şi calificarea în finala Cupei României", se arată în comunicatul postat de site-ul oficial al grupării craiovene.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
897489726975561
Balaban Costel  •  15 Aprilie 2017, 23:20

Multescu nu este antrenor joaca la noroc nu are o strategie de joc următorul campionat termina pe8

10201983893156668
Ionut Greere  •  15 Aprilie 2017, 16:26

Voi chiar nu sunteti in stare sa copiati un comunicat oficial ???? Unde vedeti voi ]n comunicatul Craiovei cuvantul CSU??? ”Referitor la speculațiile care apar în media vizavi de relația Universității Craiova cu antrenorul Gheorghe Mulțescu, vă informăm că clubul i-a înaintat deja acestuia o propunere pentru continuarea colaborării, urmând ca antrenorul nostru să revină cu o decizie în acest sens." Voi sunteti mai catolici decat Papa !

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  15 Aprilie 2017, 16:07

...ba prostule ...ba vanea IQ 60 vorbeste de echipa ta ...nu te baga la CSU ...Multescu e un antrenor decent ...pe care o sa se mizeze in continuare ...insa noua ne trebuia unul care sa poata bata fcsb in orice conditii din trei incercari ... rotariu a dat salariile la timp ...nu i un patron grozav dar a ferit echipa de probleme fionanciare ...Vatejelu a gresit mult in defensiva ...bine ca am scapat de el . Da...s au promovat tineri dar in afara de Screciu niciunul nu a confirmat ...Iovan Marcovici inca e copil i se dau minute dar nu e titular . Multesacu trebuie sa faca treaba cu olteni ...niciodata nu vom aduce staruri din alte parti ... Circumstanta lui atenuanta este ca n avem stadionul gata...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează