FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Ultimele detalii despre revenirea lui Dumitru Dragomir în fotbal! Fostul şef de la LPF prevede mari probleme pentru actuala conducere: "E rău că nu a ieşit Victor Ponta preşedinte"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 noiembrie 2014 13:37

Dumitru Dragomir a dat detalii despre revenirea în fotbal pe care şi-a anunţat-o şi a spus că mai sînt de pus la punct doar detalii financiare. 

"Sînt în negocieri avansate să devin comentator la o televiziune. Sînt două televiziuni importante din România care vor să mă duc la ele. Mă gîndesc, nu ştiu ce să fac.

Încă mai negociez, pentru că eu sînt un comentator scump şi nu cădem la pace în privinţa «caşcavalului». O să am funcţia de invitat, pe bani mulţi...", a declarat Dragomir pentru ziarulring.ro.

"Corleone" e de părere că actuala conducere a LPF va avea mai probleme din cauza drepturilor TV. 

"Eu am vrut să aduc în România o televiziune din Olanda care să preia Liga I şi apoi să o difuzeze şi peste hotare. Dar Gino Iorgulescu i-a pus Liga I pe tavă lui Paszkany şi olandezii s-au retras din combinaţie.

Oricum, treaba asta cu cedarea drepturilor către Look TV nu miroase a bine mai ales acum că nu a ieşit preşedinte Victor Ponta, prietenul lui Iorgulescu. Nu ştiu ce va fi, dar sigur nu va fi bine", a mai spus Dragomir.


Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (21)
mimnea
mimnea  •  20 Noiembrie 2014, 10:26

ba e chiar foarte bine ca nu a iesit Ponta, poate numai asa o sa incetati sa mai furati nesimtitilor

dtdr
dtdr  •  20 Noiembrie 2014, 09:06

Toti talharii au votat " dr. Ponta ", ca sa-i scape de puscaria. Nu a iesit, ASA CA PREGATITI-VA BAIETI ! VINE DNA-ul !

geov
geov  •  20 Noiembrie 2014, 08:36

Nu domnule -foarte bine ca nu a cistigat Ponta .Poate vom incepe sa intram in normalitate si sa fie promovati oamenii capabili indiferent de simpatiile politice.Asa poate vom avea o lege clara referitoare la sport si se va termina cu cheltuiala banului public la echipe de fotbal si alte federatii .Acestea sa aiba conducatori care sunt in stare sa aduca fonduri din sponsorizari si performanta daca nu sa caute pina gasesc conducatori capabili -manageri adevarati .Sa terminam odata cu ifosele nu stiu carui mare antrenor sau fost sportiv car e se crede acum amare conducator fara a fi capabil sa administreze un club sau o federati ei sa se ocupe strict de partea sportiva .

Vezi toate comentariile (21)
Comentează