FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Ultimele ţinte » Craiova încearcă încă două lovituri pe piaţa transferurilor: vrea să aducă jucători de la Botev Plovdiv

Articol de - Publicat luni, 21 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 20 iulie 2014 23:01

CS Universitatea caută încă un fundaş central şi un vîrf, intrînd în discuţii cu Luchin şi cu Hamza, ambii ex-Botev Plovdiv, doriţi şi de Steaua.

Oltenii au realizat în urma eşecului din Cupa Ligii, cu Rapid (0-1), că mai au nevoie de un fundaş central şi un atacant, iar oficialii grupării din Bănie sînt în discuţii spre a mai rezolva două transferuri pînă la ora de start a partidei de vineri, din runda inaugurală a Ligii 1, cînd vor întîlni Pandurii pe "Ion Oblemenco".

Cum banii nu ar reprezenta o mare problemă pentru conducătorii CS Universităţii, s-a negociat cu mai mulţi fotbalişti, iar în cursă au rămas trei jucători de la Botev Plovdiv, doi dintre ei aflaţi şi pe lista Stelei.

Există şi varianta B
Pentru linia defensivă, craiovenii îi au în vedere pe Srgian Luchin, 28 de ani, care deja a ajuns la un acord privind rezilierea contractului cu bulgarii. Luchin ar fi dispus să se întoarcă în Liga 1, ex-dinamovistul fiind şi-n atenţia Stelei, doar că salariul lunar este mare, în jur de 15.000 de euro pe lună. O variantă mai ieftină este Alexandru Benga, 25 de ani, care aşteaptă s-o încheie cu clubul din Plovdiv.

Atacant scump
Pentru linia ofensivă, după ce nu s-au concretizat negocierile cu Mbaye şi cu Pena, în cărţi a rămas Younes Hamza, 27 de ani. Tunisianul este şi el pe lista echipei antrenate de Costel Gâlcă, dar aşteaptă şi răspunsurile unor grupări din Occident, fiind în discuţii şi cu formaţii din Germania. Salariul ex-petrolistului este de două ori mai mare decît al lui Costin Curelea, de exemplu, Hamza cîştigînd în Bulgaria 20.000 de euro pe lună.

13 fotbalişti a transferat CS Universitatea în această vară

4,5 milioane de euro este bugetul echipei pentru Liga 1

2,35 milioane de euro este cota lui Hamza conform transfermarkt.de

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
stina
stina  •  23 Iulie 2014, 01:58
Postat de stefan.. pe 22 Iulie 2014, 11:38

Din pacate, pentru Universitatea Craiova (CS acum, FC in trecut, poate CF in viitor, dar asta conteaza mai putin) adevaratul inceput va mai dura cateva etape. Pana la demiterea lui Gane, un antrenor, desi inca tanar, deja compromis in bransa sa. Asta e. Am asteptat parca o vesnicie sa scapam le Mititelu, mai asteptam cateva etape.

tu ...tu poti sa astepti mult si bine .....ca la tine nu conteaza...

stefan..
stefan..  •  22 Iulie 2014, 11:38

Din pacate, pentru Universitatea Craiova (CS acum, FC in trecut, poate CF in viitor, dar asta conteaza mai putin) adevaratul inceput va mai dura cateva etape. Pana la demiterea lui Gane, un antrenor, desi inca tanar, deja compromis in bransa sa. Asta e. Am asteptat parca o vesnicie sa scapam le Mititelu, mai asteptam cateva etape.

savoss
savoss  •  21 Iulie 2014, 23:04
Postat de addriann pe 21 Iulie 2014, 15:02

Greu de crezut ca se vor materializa cele 2 transferuri, pana acum au fost transferati 13 jucatori ieftini si care nu au impresionat pe nimeni. Finantatorii trebuie sa priceapa ca o echipa mediocra, ce va lupta pentru evitarea retrogradarii, nu va atrage prea multi suporteri. Iar viitoarele infrangeri, de acasa, cu Steaua,Astra,Petrolul,Pandurii,chiar CFR Cluj vor fi digerate greu de iubitorii fotbalului...

Adevarul este ca o sa imi pice foarte greu o infrangere a Craiolgutei. Dau chef si poate mi se face rau.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează