FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ultimele zile ale lui Iasmin Latovlevici la Steaua? Antrenorul lui Dinamo Zagreb a făcut anunţul oficial

Articol de GSP - Publicat joi, 21 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 21 august 2014 11:40

Steaua a refuzat oferta iniţială făcută de Dinamo Zagreb pentru Iasmin Latovlevici, însă suma ar putea creşte considerabil dacă roş-albaştrii se califică în Liga Campionilor. 

Lucrul acesta e recunoscut de antrenorul croaţilor, care a mărturisit că Iasmin Latovlevici este primul jucător pe lista de transferuri a celor de la Dinamo Zagreb.

"Latovlevici este principala noastră ţintă, chiar dacă nu ne-am calificat în grupele UEFA Champions League. Dacă ei vor ajunge acolo, probabil că situaţia se va schimba puţin.  Sînt mai mulţi factori care pot conta la negocieri", a declarat tehnicianul lui Dinamo Zagreb, Zoran Mamici.

”Nu au făcut încă o ofertă nouă, dar au timp s-o facă. Cei de la Zagreb sînt în România, unde au meci cu Petrolul. Aşteptăm”, a declarat Argăseală ieri.

2,3 milioane de euro e cota pe transfermarkt a lui Latovlevici

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
bogdany79
bogdany79  •  22 August 2014, 11:33
Postat de ricco pe 21 August 2014, 20:18

Problema lui Latovrlevici NU e aspectul fizic ci faptul ca NU E CAPABIL SA JOACE FOTBAL!!!... Ar fi o superafacere pentru Steau daca in conditiile in care ar scapa de e ar mai lua si ceva bani...

Gresesti Latovlevici e capabil sa joace fotbal de calitate. El nu este cu gandul la fotbal pentru ca isi doreste sa plece. Au fost discutii si in iarna cu Dinamo Zagreb iar i vara Reghe a vrut sa-l ia la arabi dar nu a fost de acord sa plateasca 1,5 milioane de euro. Va pleca la Zagreb pentru 1,2-1,3 milioane de euro.

dumbojet
dumbojet  •  22 August 2014, 07:16
Postat de blue_sky pe 21 August 2014, 17:41

Sa plece, a facut numai tampenii si in atac si in aparare in ultimul timp, asa ca e cazul sa aduca un fundas stanga de meserie.Parvulescu e mijlocas stanga nu fundas, iar Tosca nu are inca experienta.Iar pe dreapta ar trebui sa joace Varela, iar in centru Luchin cu Szukala si sa mai aduca un stoper si un fundas dreapta, fiindca Rapa si Prepelita sunt slabi.

Chiar asa sunt toti varza ?! Totusi, vad ca echipa asta castiga...

ricco
ricco  •  21 August 2014, 20:18

Problema lui Latovrlevici NU e aspectul fizic ci faptul ca NU E CAPABIL SA JOACE FOTBAL!!!... Ar fi o superafacere pentru Steau daca in conditiile in care ar scapa de e ar mai lua si ceva bani...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează