FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Un antrenor din Liga 1 şochează: "Am o fractură de piramidă nazală şi un stent la inimă din cauza fotbalului, pasiunea nu poate să-mi fie pusă la îndoială"

Valentin Sinescu
Valentin Sinescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2015 17:56

Valentin Sinescu, antrenorul interimar al celor de la Petrolul, a oferit o serie de declarații surprinzătoare la conferința de presă care a prefațat duelul echipei sale cu U Cluj.

Tehnicianul îl va înlocui pe banca ”lupilor” pe Mircea Rednic, plecat la Dinamo. “Am o fractură de piramidă nazală şi un stent la inimă din fotbal. Aşa că nu se pune problema să-mi fie pusă la îndoială pasiunea pentru fotbal. De asemenea, nu poate spune nimeni că îmi este frică de ceva în fotbal”, și-a început Sinescu discursul, conform jurnalulph.ro.

"Eu sînt ploieşten, ştiu fiecare stradă şi ştiu ce înseamnă Petrolul pentru ploieşteni. Aş vrea ca lucrurile astea să se regăsească şi în jocul de mîine"

Acesta a explicat şi de ce a acceptat să fie intermediar şi să fie consiliat de Mihai Teja, viitorul antrenor al echipei: "Nu-mi era dor să revin în funcţia de antrenor principal, dar sînt mîndru. Nu trufaş. Sînt mîndru că sînt antrenor la Petrolul, chiar şi interimar, chiar şi sub protecţia unui consilier tehnic. Mă simt responsabil pentru acest oraş.

Am avut o discuţie cu conducerea în care am fost întrebat dacă vreau să continui la Petrolul din vară. Nu puteam fi mai bucuros! Ca să vin aici, am renunţat la 2.500 de euro de la Galaţi. Pentru mine nu sînt bani puţini. Am făcut junioratul la Petrolul, mi-am dorit mult să joc aici, dar, din păcate, ca fotbalist, n-am avut anvergura necesară. A fost făcută o ofertă şi am acceptat. Am vrut să fiu pe gazon, pe stadionul Ilie Oană, cu oamenii în tribună".

Valentin Sinescu a mai fost "principal" în sezonul 2012-2013 la Astra.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
spivak
spivak  •  08 Mai 2015, 21:54

Fomist mare nea Vali.

red-dog69
red-dog69  •  08 Mai 2015, 20:29
Postat de randoom_._ pe 08 Mai 2015, 18:40

deci petrolu o sa stearga pe jos cu asa tg mures.

asa ati zis si de CFR !

red-dog69
red-dog69  •  08 Mai 2015, 20:28

asa ati zis si de CFR !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează