FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un apropiat al lui Borcea face dezvăluiri despre planul de a reveni la Dinamo: "Într-un an se va plictisi" + apariție uluitoare a lui Nețoiu

FOTO: Cristi Preda +4   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iunie 2018 15:13

Victor Pițurcă a fost prezent azi la lansarea pubului cu tematică sportivă a lui Patrick Borcea și a vorbit despre tatăl acestuia. (Detalii și foto aici)

Fostul selecționer și antrenor la Steaua a declarat că este de părere că fostul acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, va reveni la club după ce va ieși din închisoare.

"Borcea zice momentan că nu revine. Dar sunt sigur că după un an de zile se va plictisi şi va reveni. Au fost tentative de a veni la Dinamo și discuții cu Cristi, dar nu s-au materializat. Era greu", a declarat Victor Pițurcă la TV Telekom Sport.

Pe 26 august, Cristi Borcea poate depune o cerere de eliberare condiționată. Pe 4 martie 2014, Borcea a primit o condamnare de 6 ani şi 4 luni cu executare în "Dosarul Transferurilor".

Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.

La eveniment a fost prezent și Gigi Nețoiu, care a uimit prin look-ul pe care l-a afișat. Vezi fotografii cu el în galeria foto AICI

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează