FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un apropiat al lui Pițurcă e sigur că antrenorul poate veni la Dinamo: "Banii n-au miros! Trebuie două condiții"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 decembrie 2017 18:49

Așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate, Ionuț Negoiță l-a dorit pe Victor Pițurcă, atunci când scaunul lui Vasile Miriuță a fost amenințat.

Viorel Păunescu, fost conducător la Steaua și un apropiat al lui Pițurcă, a dezvăluit că fostul selecționer ar fi de acord să meargă la Dinamo, dar în anumite condiții.

"E posibil ca Victor Pițurcă să vina la Dinamo, dar cu anumite condiții. Trebuie fie un investitor care să aibă bani, ca să dea bani pentru a cumpăra jucători, iar Pițurcă să îi facă o echipă bună. Sunt convins că s-ar duce la Dinamo pentru bani. Banii n-au miros", a spus Păunescu la ProTV.

Fostul selecționer și antrenor al Stelei declara în urmă cu două zile că dar antrena la Dinamo, ar lua campionatul 5 ani la rând.

"Pițurcă să vină și să fie investitor la Dinamo" Gigi Becali

De-a lungul carierei, Pițurcă a antrenat la Steaua, Universitatea Craiova, Al Ittihad, naționala României și naționala de tineret. În Liga 1, Pițurcă a antrenat ultima dată între august 2010 și ianuarie 2011, la Universitatea Craiova. Pițurcă a fost dorit și de Ionuț Negoiță, la Dinamo, în locul lui Vasile Miriuță.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
jalabert
jalabert  •  23 Decembrie 2017, 10:04

M-as bucura sa ajunga 666 la rinamo. Daca merge o sa ajunga rinamo mai rau ca unirea urziceni. Tot ii ridica rinamovistii osanale lui 666 pentru ca e talpanist.

claudiu.h12
claudiu.h12  •  23 Decembrie 2017, 09:45
Postat de para.para pe 22 Decembrie 2017, 21:00

"Pițurcă a antrenat ultima dată între august 2010 și ianuarie 2011, la Universitatea Craiova." - mai gigistilor, sigur Piti n-a antrenat Nationala sau Al Ittihad dupa ce-a plecat de la Craiova?

In Liga I !!! Putina atentie...:)

quakenet
quakenet  •  23 Decembrie 2017, 08:56
Postat de para.para pe 22 Decembrie 2017, 21:00

"Pițurcă a antrenat ultima dată între august 2010 și ianuarie 2011, la Universitatea Craiova." - mai gigistilor, sigur Piti n-a antrenat Nationala sau Al Ittihad dupa ce-a plecat de la Craiova?

Scrie acolo. In liga 1

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close