FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un apropiat al lui Rădoi surprinde: "Nu voia să se facă antrenor" » De ce crede că a acceptat postul de la Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2015 17:29

Antrenorul secund al lui Cosim Olăroiu, Cătălin Necula, îl știe bine pe Mirel Rădoi, lucrînd cu el la Al Hilal, Al Ain și Al Ahli. Acesta face o dezvăluire surprinzătoare, susținînd că Mirel n-a avut niciodată în plan să devină antrenor.

"Eu am vorbit cu el, am lucrat mult timp cu el. Niciodată nu îmi spunea că vrea să fie antrenor, ci că i-ar fi plăcut o funcție de director sportiv. 

Dar, probabil a fost o ofertă care l-a luat prin surprindere și a vrut să profite de șansa pe care a primit-o", a spus Cătălin Necula la Dolce Sport.

Mirel Rădoi i-a luat locul lui Costel Gâlcă pe banca Stelei, Chiar dacă în acte este trecut drept director sportiv, fostul fundaș al campioanei se comportă ca un antrenor principal.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Iunie 2015, 22:50

SI IN POZA SUNT L II I INGAII NR 1 MACHE SI PEDRAZINI

ortega
ortega  •  29 Iunie 2015, 21:15

Eu credeam că vrea să se facă pește ... Meclă are , fetițele îi mai lipsesc ... Are oricum una sigură , dar e la Poarta Albă , și iese fără dinți , că cică mușca ... Mimița biciclista va face trotuarur doar pe aleile din Ghencea Militar ... E rebut ...

gerulozaurus
gerulozaurus  •  29 Iunie 2015, 19:52

Pai tot Director este si acum :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează