FOTBAL  »  Superliga  »  RETRAGERE

Un campion al României și-a anunțat retragerea » A refuzat un club din Anglia

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 septembrie 2017 14:26

Campion cu Astra în 2016, Geraldo Alves a anunțat că se retrage din fotbal, după ce s-a despărțit de giurgiuveni în această vară. Fundașul de 36 de ani a dezvăluit că a refuzat o ofertă de la Leeds, pe vremea când juca pentru FCSB.

"Cupa câștigată cu Steaua și titlul câștigat cu Astra sunt importante pentru mine, dar faptul că mi-am creat o identitate în țară contează mai mult. Am o soție frumoasă, o familie minunată, îmi place mult în România", a spus Geraldo la TV Digi Sport.

Fundașul a povestit că în perioada când a evoluat pentru FCSB, a refuzat o ofertă venită din Championship, de la Leeds United.

”Puteam pleca de la Steaua, dacă voiam. Am avut ofertă concretă de la Leeds, din Championship, dar nu m-am dus. M-am gândit: vreme rece, plouă mult, nu-mi place. Nici echipa, sincer, nu m-a atras foarte tare. Am decis să rămân la Steaua, pentru că era o echipă mai mare", a afirmat fundașul de 36 de ani.

Venit la FCSB în vara lui 2010, liber de contract de la AEK Atena, Geraldo a îmbrăcat tricoul roș-albaștrilor pentru două sezoane, înainte să se transfere la Petrolul. În 2015, brazilianul a semnat cu Astra.

În perioada petrecută în România, Geraldo a cucerit trei trofee: o Cupă a României cu FCSB (2011), o Cupă cu Petrolul (2013) și un titlu de campion alături de Astra (2016).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
samuiel_cj
samuiel_cj  •  03 Septembrie 2017, 19:47

era mai bun decat Larie si Artur Jorje

ionnis
ionnis  •  03 Septembrie 2017, 16:22

ce lenes :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează