FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost dinamovist i-a pus gând rău FCSB-ului: "Vreau să joc cu ei și să ne calificăm!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2018 21:24

Ionuț Nedelcearu a plecat de la Dinamo la Ufa, în Rusia, la începutul acestui an, unde s-a impus rapid ca titular. Noua echipă a internaționalului a terminat pe locul 5 și va juca în preliminariile Europa League. Nedelcearu spune că și-ar dori să o elimine pe FCSB din preliminarii.

"Sper să ne calificăm şi să ajungem în grupele competiţiei. M-aş bucura să joc împotriva Stelei, dar sper să se întâmple acest lucru în play-off şi să ne calificăm noi în grupe. M-am acomodat foarte bine în Rusia, deşi limba este cam grea. Am învăţat puţin, înţeleg ce mi se spune, dar de vorbit este cam greu", crede fundașul de 22 de ani.

10 meciuriîn toate competițiile a bifat Nedelcearu pentru Ufa

"Aştept să vină derby-ul cu Steaua"

Nedelcearu a vorbit și despre situația de la fosta sa echipă și îi dă credit lui Bratu pentru parcursul bun din play-out-ul sezonului recent încheiat. 

"Sper ca Dinamo să facă o figură frumoasă cu domnul Bratu. În play-out, Dinamo a arătat că joacă un fotbal frumos. Aştept să vină derby-ul cu Steaua şi sper să câştige Dinamo. Steaua va juca şi în Europa League, poate fi un avantaj important pentru Dinamo", a mai spus Nedelcearu, la TV Telekom Sport.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
1745flo
1745flo  •  09 Iulie 2018, 12:59
Postat de ares123 pe 09 Iulie 2018, 07:59

O sa-i supere rau pe postacii *** de rin. Si asta ii spune Steaua.....Toti stiu ca joaca cu Steaua numai *** talpanisti sunt pe invers.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  09 Iulie 2018, 09:23

Spritangiul ăsta are timp să aibă gânduri?

ares123
ares123  •  09 Iulie 2018, 07:59
Postat de trianon19 pe 08 Iulie 2018, 22:11

Are intelectul standard al oricarei *** care-a trecut prin groapa

O sa-i supere rau pe postacii *** de rin. Si asta ii spune Steaua.....Toti stiu ca joaca cu Steaua numai *** talpanisti sunt pe invers.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează