FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Un fost fotbalist al lui CFR îl atacă pe Arpad Paszkany: "Toate ţi se întorc în viaţă! Aici ajungi cînd începi să minţi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 noiembrie 2014 13:06

Arpad Paszkany nu mai doreşte să conducă CFR Cluj, clubul ajungînd să aibă mari datorii, deşi a participat în 3 rînduri în Liga Campionilor în ultimii ani. Fostul fundaş al ardelenilor, Felice Piccolo, acum la Spezia, îl atacă dur pe Arpad Paszkany, căruia îi cere să explice unde sînt milioanele cîştigate din Champions League.

"S-a ajuns în situaţia asta din cauza minciunilor interminabile pe care le-a rostit cu nonşalanţă Paszkany ani de zile. A promis dar nu şi-a respectat absolut nici o promisiune.

Şi Dumnezeu e sus şi vede, iar la un moment dat toate ţi se întorc în viaţă. Nu are bani? Să se dea la o parte, să lase pe altcineva.

Dar el mai cere şi bani pentru o societate plină de datorii. Unde sînt milioanele de euro din Liga Campionilor? Unde? Cînd începi să minţi şi doar cu asta te ocupi, aici ajungi.

Eu sincer cred că singura salvare a clubului ar fi să fie preluat de Gadola. În cinci ani, atît cît am stat în Cluj, el mi-a demonstrat că e un om de valoare.

Nu există termen de comparaţie. Eu dacă mă uit în ochii lui Gadola, ştiu că mă uit la un om de încredere şi am o stimă deosebită pentru el. La Paszkany nu te poţi uita", a spus Piccolo pentru actualdecluj.ro.

3 milioane de euro cumulează toate datoriile de la CFR conform spuselor lui Paszkany

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (60)
teodor.muresan
teodor.muresan  •  19 Noiembrie 2014, 20:36
Postat de tegean pe 19 Noiembrie 2014, 20:07

Sunteti atmosfera din tot Ardealul sau sunteti dintr-un loc anume?

Ardeleanca din Giurgiu.

tegean
tegean  •  19 Noiembrie 2014, 20:07
Postat de larisa_i pe 19 Noiembrie 2014, 16:50

Paradoxal, sunt din ardeal si nu eu jignesc, ci multi ardeleni pe-aici care se umfla in pene intr-un mod ridicol ca ce cu mot sunt ardelenii. Eu doar le arat celor care jignesc cu adevarat ca unul nu-i mai breaz ca altul si sa se abtina data viitoare de la fandoseli.

Sunteti atmosfera din tot Ardealul sau sunteti dintr-un loc anume?

xnread
xnread  •  19 Noiembrie 2014, 18:34
Postat de larisa_i pe 19 Noiembrie 2014, 15:15

Cum, mai Piccolo, se poate sa spui asa ceva despre un ardelean?!!! Nu stii ca ardelenii sunt cei mai onesti oameni, fie ei unguri sau romani?

Buna seara...ori cehi,croati,germani,judei,slovaci,alfabetic enuntat.. ;-) Stimata d-ra/na asa umbla vorba iar unde-i fum,musai vatra sau un foc de paie.. ?!;-)..a fost,este sau va fi ?! Asta-i intrebarea.;-)

Vezi toate comentariile (60)
Comentează
Close