FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - PANDURII

Un fost fotbalist al Stelei critică decizia lui Gigi Becali de a merge la TAS: "Vrea să câștige printr-un mod care nu face cinste clubului"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 mai 2017 18:25

Petre Grigoraș a vorbit și despre apelul pe care FCSB vrea să-l facă la TAS, dar și despre lupta pentru salvarea de la retrogradare. Antrenorul vede meciul dintre ACS Poli și Pandurii ca pe unul vital pentru ambele formații, aflate la egalitate de puncte.

"E un meci de încercare de supravieţuire, dar cred că pentru Pandurii e ultima şansă de a mai spera la un loc de baraj măcar.

Timişoara e o echipă greu de învins pe terenul ei. A avut un parcurs foarte bun. E un meci al răniţilor şi al speranţei", a zis Grigoraș la Sport Total FM. 

ACS Poli - Pandurii este azi, de la 20:30, în direct la TV Digi Sport, DolceSport, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

...despre titlu: "Haideţi să fim serioşi, Viitorul este campioană, pentru că a câştigat mai multe puncte.

S-au trezit cei de la Steaua să încerce să câştige într-un fel care nu le face cinste.

Lucrul ăsta dăunează că imagine. Eu sunt convins că Viitorul va rămâne campioană”, a declarat fostul fotbalist stelist. 

Petre Grigoraș, fost atacant, a evoluat la Steaua între 1989 și 1990. A strâns 15 meciuri și a reușit să înscrie de două ori. 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
163253500722316
Emanoil Radu  •  23 Mai 2017, 19:17

Petrica are perfecta dreptate ! Steaua trebuie sa puna capat grabnic la tot acest circ ! Si o spune un stelist adevarat ! Credeti-ma ! Viitorul este campioana incontestabila ! Sa nu uite Gigi care a spus inaintea meciului cu Viitorul ca ,daca Steaua nu bate ,nu merita sa castige campionatul ! Ceea ce era de demonstrat !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează