FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un fost idol al tribunelor din Ghencea remarcă: "Steaua nu e de nivelul celor din Champions League!"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 07 octombrie 2013 17:55

Fostul golgheter al Stelei, Bogdan Stancu, 26 de ani, acum la Orduspor, nu crede că fosta sa echipă se poate gîndi la primăvara UEFA Champions League.

"Cred că ştiţi şi voi ce valoare are UEFA Champions League şi nu se compară în nici un caz cu campionatul intern. Sînt echipe bune acolo şi Steaua nu cred că este încă de valoarea competiţiei.

Campionatul nostru este de o valoare mai scăzută ca celelalte. Este păcat că Steaua a luat atîtea goluri, nu a fost bine deloc că s-a întîmplat aşa. Nu mă aşteptam, Steaua e puternică, dar celelalte echipe s-au dovedit mult mai bune. După părerea mea, prea multe şanse nu mai sînt la locul 2, Steaua trebuie să se gîndească la locul 3.

În campionat nu au rival, vor lua titlul la pas" e de părere fostul atacant al roş-albaştrilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (91)
merace
merace  •  07 Octombrie 2013, 21:00

ce titluri de sedinta de partid comunist... Oare n-ar trebui sa-si faca Steaua autocritica?! HaHaHA!

martinez.fzr
martinez.fzr  •  07 Octombrie 2013, 20:34
Postat de steaua_blatista pe 07 Octombrie 2013, 20:12

Banuiesc ca sunt chinezoaice..

"doar" 2 sunt chinemtoaice...enervante de-a dreptul!

qpax
qpax  •  07 Octombrie 2013, 20:33

Mai Moflea ... toata lumea stie despre tarile puternic industrializate si tehnologizate ... numai ca noi trebuie sa intelegem, ca nu trebuie sa jucam jocul lor ... marea majoritate a federatilor trebuie sa se intalneasca si sa decida crearea unei organizatii si a unor competii care sa serveasca interesul marii majoritati, nu al micii nminoritati ... acest lucru va fi posibil cand vom scapa de carnati ca sandu aflati pe statul de plata al super 5 ca si Platini,m si vom pune in fruntea federatiei oameni capabil si voitori sa reprezinte interesele cluburilor ... sa nu ne lasam mituiti de niste firimituri care le ia un club din romania cand ajungfe in CLGS o data la 5 ani de zile ...e prea putin

Vezi toate comentariile (91)
Comentează