FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fost jucător al lui Dinamo îl atacă pe Ionuţ Negoiţă: "Nu cred în proiectul lui! Se contrazice în declaraţii"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 01 aprilie 2014 12:58

Fostul jucător al lui Dinamo Dănuţ Lupu critică strategia şi atitudinea pe care Ionuţ Negoiţă le-a abordat de cînd a preluat clubul.

"Eu nu cred în acest proiect, dar văd că domnul Negoiţă ne spune să credem. După meciul cu Steaua a zis că a luat jucători liberi de contract, că n-a avut ce să mai ia. Cînd preiei un club te uiţi ce are în spate, ce-a făcut şi ce poate să facă. Ceea ce mie nu-mi place la dînsul e că se contrazice în declaraţii. Ba că-l fură arbitrii, ba că asta e valoarea, aşa cum a zis după meciul cu Steaua.

Dacă ai un proiect, ţine-te de el şi taci", a declarat Lupu la sportro.

Reconstrucţie "middle age" » New Dinamo, marca Ionuţ Negoiţă, e mai "bătrînă" decît ultima echipă campioană a "cîinilor"!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
vasy86le
vasy86le  •  02 Aprilie 2014, 13:26

O fi avand Lupu dreptate, dar nu prea mi se pare ok ca un Dinamovist sa critice asa mult echipa Dinamo,Lupu numai sa critice stie, daca e asa nemultumit de ce nu se implica ? de ce nu il suna pe negoita sa-i dea niste sfaturi?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  01 Aprilie 2014, 19:34
Postat de just.rapid pe 01 Aprilie 2014, 13:19

Lupu are dreptate :))) E ametit de alcool , isi mai da si el cu parerea prin ziare sa isi vada si el numele in ziar .

Lupu e personajul ala din "Filantropica": daca dai o vodca, iti spun cea mai tare epigrama( in cazul lui "subiect penibil de cancan"). Pe aici se situeaza domnii ratati, adica fotbalistul si jurnalistul!

tiberiu33
tiberiu33  •  01 Aprilie 2014, 15:46
Postat de tiberiu33 pe 01 Aprilie 2014, 15:44

macar cei de la dinamo se dopau in vestiar nu se vedea la tv ....dar in schimb cei de la steaua ..se dopeaza in timpul jocului ...la meciul steaua - ceahlaul ..un moldovean a baut cicoarea vietii de la steaua ...si a luat-o la fuga ..pana a iesit din stadion ..in 30 de min l-a intercut pe forrest gump :)))

dupa inca 10 minute ...l-a intrecut si pe imperator cand se ducea la prasit cu sapa in spate :))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează