FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Un fost jucător al roș-albilor ironizează experiența de la Dinamo, dar susține echipa în lupta la titlu: "Mister Dinu m-a folosit cu preponderență jalon de antrenament" :)

Adrian Ștefănescu (dreapta)
Foto: Facebook
Adrian Ștefănescu (dreapta) Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 13:00

Adrian Ștefănescu, fost junior la Dinamo, a povestit câteva dintre experiențele sale la gruparea din Ștefan cel Mare, din perioada în care Cornel Dinu era antrenor și declară că va susține echipa lui Contra în lupta la titlu.

Adrian Ștefănescu este în prezent impresar în Anglia, activând în cadrul unei firme de recrutare, transferuri și management.

"Îmi e dor de perioada petrecută în Ștefan cel Mare și, indiferent de jocul rezultatelor din aceste zile, sâmbăta viitoare îmi voi susține din tribune favoriții. Timpul a trecut, dar amintirile au rămas.

Și chiar dacă Mister Dinu m-a folosit cu preponderență jalon de antrenament, amintirile sunt plăcute. Din generația respectivă de tineret-rezerve, doar Zicu ce-a mai performat, ceea ce înseamnă că Mister avea dreptate în privința mea.

Băieții de astăzi au șansa lor de a scrie istorie, cu puțin noroc desigur. În calitate de reprezentant al unui club englez, dar și în calitate de «câine», le voi ține pumnii din tribune sâmbătă seara!", a scris actualul impresar pe pagina de Facebook.


FOTO: Adrian Ștefănescu, alături de Cornel Dinu

Dinamo a câștigat în deplasare cu CFR Cluj, scor 3-0 și a urcat pe primul loc în clasamentul din play-off, însă FCSB și Viitorul încă nu au disputat meciurile din această etapă.

Viitorul joacă în deplasare cu CS U Craiova în această seară, de la ora 21:15, în timp ce FCSB evoluează mâine la Giurgiu, contra Astrei. Ambele partide pot fi urmărite liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport și LookTV.

Citește și: Campioana se decide în ultima etapă » Toate calculele luptei la titlu, după evenimentele de aseară

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (3)
1669013626753816
Decebal Testeapa  •  07 Mai 2017, 14:52

Bai gsp -ule dar tu mori de invidie , tie DINAMO chiar iti da frisoane mă !. Cauti ,inventezi ,nascocesti dar.........jurnalism ,ioc . Scrie ba si tu ceva serios ca d'aia nu te mai ia nimeni in seama. Echidistanta,corectitudinea ,informatia nealterata unde e ?.

gabineg
gabineg  •  07 Mai 2017, 16:21

Adrian Stefanescu a fost un bas de la Oepra Romana. "E usor a scrie versuri/ Cand nimic nu ai a spune/ Insirand cuvinte goale/ Ce din coada au sa sune", zicea nenea Eminescu. Mai forati...

seychelles
seychelles  •  07 Mai 2017, 15:52

Trist e sa fii scribalau la jesepe. Nici macar satisfactia ca faci munca de creatie nu poti sa o ai, pentru ca exista probabil un sablon dupa care trebuie sa-ti scrii porcariile care ar trebui sa fie "articole". Ii vrei la ***? Ups, astia deja sunt acolo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează