FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZE

Un fost jucător al Stelei critică ce se întîmplă la club: "Gâlcă este doar un preparator, schimbările şi transferurile le face altcineva"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 20:24

Steaua a pierdut meciul cu Rapid de pe teren propriu, scor 0-1, iar Gabi Balint, fost cîştigător al Ligii Campionilor cu Steaua, critică atmosfera de la club.

" Costel Gâlcă este doar un preparator. La Steaua el doar face pregătirea, pentru că schimbările şi transferurile le face altcineva. El pregăteşte echipa într-un fel şi află cu o zi înainte de meci că nu se poate baza pe anumiţi jucători.

Şi jucătorii sînt afectaţi de această situaţie, pentru că se pregătesc într-o formulă şi se trezesc că joacă în altă formulă. În plus, văd că antrenorul nu are forţă şi nu se impune, iar încrederea şi moralul scad.

La Steaua sînt lucruri care nu sînt normale pentru un club de nivelul acesta. Trebuie să se termine astfel de treburi, pentru că este de rîs ce se întîmplă acolo", a spus Balint la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (91)
medium
medium  •  24 Februarie 2015, 11:12

CAND NU AVETI ARGUMENTE ATACATI OMU!! Puteti sa spuneti de Balint orice, dar ce a spus este perfect adevarat, si doar un tampit poate sa creada ca Galca decide ceva la steaua, si de fapt se vede pe echipa(ma rog, ce a mai ramas din ea)se vede pe joc, se vede relatia cu suporterii, se vede ca patronu in 2 ani a incasat peste 25 mil euro, si in ciuda banilor incasati echipa e praf, si varza!!El hotareste cine pleaca , cine vine, cine joaca, cine este exclus din lor, si cand, poate sa vina orice antrenor ca tot asa se va intampla. Becalii va distruge echipa, in 2-3 ani nu va mai fii nici umbra stelei de anu trecut. Pacat!! Atunci vreau sa vad pe toti aia care acuma il perie pe Becali.

irinaspi
irinaspi  •  24 Februarie 2015, 08:30
Postat de qwerty007 pe 24 Februarie 2015, 02:35

Dha da,Gigi este un patron occidental !!E copia la indigo a patronilor din Anglia,Germania,etc.!

Gigi e cum e dar sa fi fost condus de un Ceausescu nu e mai de bine...Si atunci nu a spus nici pis...Gabi e barbat de barbat...

irinaspi
irinaspi  •  24 Februarie 2015, 08:27

E adevarat uni au fost mari jucatori dar ...doar atit.Desteptul acesta daca ar gindi ar insemna ca atunci cind a cistigat -de exemplu cu Astra-a facut-o Gigi.Nu ne spune el ca hotareste si schimbarile?...Acum asa e la noi ,cind pierzi e devina oricine altcineva cind cistigi e meritul lui Costelus...Dasteptule,o echipa care este printre singurele platite decent si la timp-si asta nu face Gilca-care are inca destui jucatori care joaca de mult timp impreuna nu poate fi invinsa de o echipa in insolventa,o echipa care a jucat cu un singur jucator pe care-l avea in tur si mai mult chiar cu 3 jucatori care in ultima jumatate de an nu a jucat nicaieri.Desigur si tu esti tot un Costelus...

Vezi toate comentariile (91)
Comentează