FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Un fost rapidist dă lovitura de graţie echipei de suflet: "Ne poate băga în faliment, dar are dreptate" :O

Articol de GSP - Publicat luni, 22 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 22:22

Fostul oficial al Rapidului, Nicolae Manea, a recunoscut faptul că Viorel Moldovan a depus memoriu pentru a-şi recupera banii de la echipa pe care a antrenat-o sezonul trecut în liga secundă

Viorel Moldovan a depus memoriu că nu şi-a primit banii, foarte bine a făcut! El poate băga Rapidul în faliment, nu mă bucură acest lucru, dar merită să i se facă dreptate.

Lui Moldovan i se datorează 50-60.000 de euro din salarii, plus cei 70.000 de lei pe care i-a adus la club, sînt o groază de bani, iar inclusiv termenele de amînare a plăţii nu au fost respectate!”, a spus Nicolae Manea la LookTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  23 Septembrie 2014, 16:08

Bre gsp, ce va da manea, ma? De ce nu intrebati si partea cealalta? Profesionalismul? Pfu

borat101
borat101  •  23 Septembrie 2014, 05:33

Ce tot se plimba ursul dupa Clubul RAPID? De se joaca dea uite Falimetul nu e Falimentul? In orice astfel de caz se duce dupa cine are in primire Firma/Compania, Clubul, etc... In orice societate normala judecatorii pune in sechestru conturi de banci, proprietati, etc... a celui care conduce Firma/Compania, Clubul, etc... Iar Clubul in cazul asta se pune la licitatie publica instant. Dar nu se vrea asa ceva, ca daca intra un investitor/businessman adevarat, va intra cu Transparenta, si va strica planurile mafiei din toate unghirile clubului si al fotbalului Romanesc.

cracker
cracker  •  23 Septembrie 2014, 02:49
Postat de zecs93 pe 23 Septembrie 2014, 02:04

Ar fi culmea ca Moldovan sa falimenteze clubu, pai dupa ce a pozat in salvator si a promovat echipa plus ca a adus bani de acasa, acuma sa mai ceara si suma asta ar fi prea de tot, sa-l dea in judecata pe Moraru nu pe Rapid !!!

Si cum ar putea sa motiveze o cere de dare in judecata a lui Moraru? Ai fost sarcastic sau ai vorbit serios? Adica vreau sa stiu daca, cunosti putin legislatia cu privire la persoanele fizice si persoanele juridice.....

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close