FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Un fotbalist care a jucat la Inter, AS Roma şi Werder Bremen va ajunge la Petrolul!

Articol de - Publicat marti, 14 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 14 februarie 2012 11:26

Ploieştenii se vor întări cu un fotbalist de top la sfîrşitul acestei săptămîni. Jucătorul african care a evoluat în Anglia, Spania, Italia şi Germania este ultima ţintă a lui Vivi Răchită în această pauză competiţională


Camerunezul Pierre Wome (32 ani) este marea lovitură pe care Valeriu Răchită speră s-o reuşească în această campanie de transferuri. Wome poate juca atît fundaş, cît şi mijlocaş de bandă şi are 67 de meciuri în echipa naţională.

Fotbalistul a jucat în cele 4 mari campionate din Europa: Premier League, Primera Division, Serie A şi Bundesliga. Cîte un sezon a jucat la Fulham, Espanyol, Inter Milano şi AS Roma, iar în Germania, la Werder Bremen şi Koln, a evoluat 4 ani. Wome este liber de contract în acest moment, iar ultima oară a jucat în Gabon, la Sapins.

Wome este recunoscut şi pentru că a ratat un penalty pentru Camerun în minutul 95 al meciului decisiv de calificare pentru Campionatul Mondial din 2006, iar la final a avut o reacţie vehementă: "Toţi au fost nişte fricoşi, nici Eto'o, nici măcar căpitanul nostru Rigobert Song, nu au avut curaj să execute". S-a terminat 1-1 împotriva Egiptului şi ivorienii lui Drogba au mers la Mondial.

Ploieştenii se întorc mîine din Antalya şi se vor antrena în sală pînă cînd se va rezolva problema terenului de antrenament.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
stvrc
stvrc  •  14 Februarie 2012, 14:22

la o echipa care are un buget aproape d 0 e un transfer bun.chiar daca e cam batran are totusi o experienta prin campionatele mari ale europei cat nu are loturile stelei si al lui dinamo la un loc.si nu la luat realu k sa spune-ti ca e expirat

ochiverzi1986
ochiverzi1986  •  14 Februarie 2012, 13:30

asta e expirat ? :) pai si baieti aia de pe la tg-mures ce mai sunt ? alde Ghionea Kirita Ilyes si ce mai ai ei acolo ?? ca sunt de-o varsta cu bunicu ... asta macar a jucat fotbal pe la ceva echipe si nu poate decat sa ajute fotbalul de pe la noi cu ceva experienta asta are dusuri si iesiri cu baieti ca Figo Zanneti Totti s.a.m.d ce nu are toata liga noastra autografe de la ei :) orice valoare e bine venita in romania si trebuie intampinata cu ochi buni .. dar romanasi nostri nu stiu decat sa critice !!!!

gabrinho13
gabrinho13  •  14 Februarie 2012, 12:45

Sigur ca da..asta e o adevarata bomba. Singura problema ar fi probabil ca el in realitatea are vreo 40-50 de ani. :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează