FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENT

Un fotbalist din Liga 1 nu va putea juca în faţa fostei formaţii dintr-un motiv şocant: "A trecut cu maşina peste mine"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 03 octombrie 2014 18:07

Unul dintre portarii consideraţi de valoare ai campionatului românesc este urmărit de ghinioane. Transferat anul acesta de la CFR Cluj la ASA Tg. Mureş, goalkeeperul a jucat ultima dată pentru formaţia sa pe 31 august.
Eduard Stăncioiu nu va putea evolua nici în faţa CFR-ului, fosta sa echipă, fiind implicat într-un grav accident rutier în oraşul Tîrgu Mureş, în timp ce conducea un scuter. Acesta s-a ales cu o arsură puternică la braţul drept şi leziuni la genunchi şi pe corp, anunţă stiridesport.ro.

"Am avut un accident destul de grav, a trecut o maşină peste mine în Mureş. Un conducător auto nu mi-a acordat prioritate, am intrat în el, mai exact sub el. Mi-a trecut cu maşina peste mînă, m-am lovit, m-am ars, a fost destul de urît. Din acest motiv voi pierde 3 etape Sînt într-o perioadă de recuperare, însă sper să revin pe teren cît mai repede", a povestit Stăncioiu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
bukkosibarna
bukkosibarna  •  05 Octombrie 2014, 10:27

ASA NU UITA LUPTA SI VEI CISTIGA,ASA NU UITA LUPTA SI VEI CISTIGA

bukkosibarna
bukkosibarna  •  05 Octombrie 2014, 10:26

HAI MURESUL HAI ASA SPER CA CFR IA BATAIE 2-1 SCOR EXACT PENTRU ASA TG-MURES

zecs93
zecs93  •  04 Octombrie 2014, 16:26
Postat de don.uci pe 03 Octombrie 2014, 18:08

Va lasam sa va pregatiti de CL...stati linistiti in grota voastra acolo. Nu`i vorba ca nu stim detalii..nu ne pasa de voi. Voi sunteti haterii care tot urati si aruncati cuvinte irelevante, cu ton jignitor. :)

daca nu v-ar interesa nu ati mai muri de grija noastra la fiecare stire dinamovista, cand intru mereu primele 10 comentarii sunt facute de 5telisti, si sti ceva si pe noi ne doare in COALALUMPUR de voi ;)

Vezi toate comentariile (37)
Comentează