FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un maghiar reclamă Steaua la UEFA! » Observatorul meciului cu Copenhaga a notat în raport mainfestările steliştilor

Mihai Stoica a încercat la final să-i tempereze pe jucătorii care scandau trivialități împotriva rivalelor
Mihai Stoica a încercat la final să-i tempereze pe jucătorii care scandau trivialități împotriva rivalelor

Articol de - Publicat marti, 09 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 08 octombrie 2012 20:53

Observatorul de la Steaua - Copenhaga, Marton Esterhazy, a scris în raport că spectatorii, jucătorii şi oficialii roş-albaştrilor au realizat acte rasiste.

Steaua ar putea avea probleme mari pe plan european. Preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Disciminării, Csaba Asztaloş, a dezvăluit ieri că pe masa UEFA există raportul pe care observatorul de joc de la Steaua - Copenhaga l-a făcut şi în care a notat ce s-a petrecut după fluierul de final, cînd managerul Mihai Stoica, jucătorii şi spectatorii au strigat celebra "Am avut şi vom avea mereu boală pe ţigani".

"Noi avem o comunicare instituţională cu UEFA. I-am informat despre toate incidentele care s-au petrecut în ultimii doi ani şi ne-au spus că au desemnat un ofiţer de disciplină pentru a analiza ceea ce am sesizat. Există o plîngere la UEFA din cîte ştiu eu pe probleme de rasism în urma meciului cu FC Copenhaga, făcută de observatorul partidei, nu a venit din partea CNCD. Am înţeles că se referă la ceea ce s-a întîmplat la finalul partidei, după meci, cînd oficialii şi jucătorii au mers să salute galeria. Am înţeles că acolo au fost probleme", a delcarat Asztalos.

Observatorul de joc de la partida cu Copenhaga a fost un maghiar. Marton Esterhazy, în vîrstă de 56 de ani, fost jucător important, care a evoluat ca atacant la Ferencvaros, Honved Budapesta, AEK Atena, Panathinaikos, dar şi în naţionala Ungariei, e de 5 ani supervizor la UEFA.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (67)
walhalla
walhalla  •  09 Octombrie 2012, 14:36
Postat de steaua.2 pe 09 Octombrie 2012, 13:14

Adevarul e la mijloc ! De ce pana mea in tari unde sunt multi tigani au reusit sa-i faca sa respecte legea si sa se comporte nomal ? Ai idee in west si in SUA cati tigani sunt ?

Pentru ca i-au higherit pana hat in anii '70 si cu siguranta ca inca problema nu e rezolvata pe deplin nici acolo.

isteaua
isteaua  •  09 Octombrie 2012, 14:32

La joc nu mai puteti comenta despre Steaua, comentati despre "Am avut si vom avea mereu boala pe tigani!" Daca am boala pe tigani e problema cuiva? Nu ma comport jignitor cu ei sau altceva, dar eu AM BOALA PE TIGANI. Probleme? Sau nu mai avem voie sa ne exprimam liber?

bursuculvisiniu
bursuculvisiniu  •  09 Octombrie 2012, 13:38
Postat de steaua.2 pe 09 Octombrie 2012, 12:23

Evit sa ma pun la mintea ta din respect pt Badea Criticu Jale și alții care nu merita sa cobor în puțul gândirii ca tine !

Chiar daca ai vrea sa te pui la mintea mea, mai ai de invatat pana sa ajungi acolo. Ai postat niste afirmatii inexacte despre notiuni pe care evident nu le cunosti, asa ca te-am corectat. Regret tonul si faptul ca te-ai simtit ofensat.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează