FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VIITORUL

Un nou record negativ de asistenţă în Ghencea! Cum au fost primiţi Gică Hagi şi Bănel Nicoliţă

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 22 martie 2015 21:07

Suporterii Stelei nu se mai înghesuie la meciurile roş-albaştrilor, iar la partida cu Viitorul au fost în tribune aproximativ 2.000 de fani.

Gică Hagi şi Bănel Nicoliţă au venit ca adversari în Ghencea, dar fanii Stelei nu au uitat trectul roş-albastru şi i-au aplaudat pe cei doi la intrarea pe teren.

Puţinii suporteri ai Stelei au fost nemulţumiţi de jocul favoriţilor şi i-au huiduit pe jucătorii lui Costel Gâlcă atunci cînd aceştia trimiteau pase înapoi, în special la 1-0 pentru adversari.

În acest sezon, cel mai mic număr de suporteri prezenţi pe Ghencea s-a înregistrat la meciul cu CSMS Iaşi. Atunci au fost 1500 de fani în tribune.

La meci asistă şi Claudiu Keşeru, fostul atacant al Stelei. În tribune se află şi selecţionerul Anghel Iordănescu, care după acest meci va anunţa lista cu jucătorii convocaţi pentru meciul România - Insulele Feroe.

Vezi aici meciul liveTEXT şi VIDEO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
steaua.libera
steaua.libera  •  23 Martie 2015, 17:23
Postat de iosonoforte pe 22 Martie 2015, 23:38

fcsb nu e steaua fcsb e fotbal club steaua in 8 colturi a lui becali ciobanul..

Corect!

mvradulescu
mvradulescu  •  23 Martie 2015, 14:21
Postat de dinualex1976 pe 23 Martie 2015, 08:46

Pentu toate mioarele benule si credule, filmul evenimentelor e asta; wcsb cedeaza punctele pandurilor, care la randul lor le cedeaza viitorului si care in final ajung inapoi la wcsb

Un comentariu ce poate fi exemplu de nesimțire . Indiferent al cărei echipe ești simpatizant stimabile, îmi doresc să fii jignit în următorul an zilnic, măcar de trei ori pe zi și ... cel puțin odată seara (ca măsură de siguranță împotriva amneziei), chiar dacă nu o să ai altă vină decât acest comentariu - mostră de cretinism . Să-ți fie de bine !!!

dinualex1976
dinualex1976  •  23 Martie 2015, 08:46

Pentu toate mioarele benule si credule, filmul evenimentelor e asta; wcsb cedeaza punctele pandurilor, care la randul lor le cedeaza viitorului si care in final ajung inapoi la wcsb

Vezi toate comentariile (21)
Comentează