FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Un nou transfer important la FC Vaslui » Moldovenii au adus un mijlocaş care a evoluat şi în naţionala Argentinei

Articol de - Publicat luni, 17 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 februarie 2014 17:52

FC Vaslui a obţinut semnătura mijlocaşului Franco Razzotti, fotbalist care a evoluat şi pentru naţionala Argentinei în mandatul lui Diego Maradona.

După Matias Abelairas, FC Vaslui mai transferă încă un fotbalist argentinian. Este vorba despre Franco Razzotti. Jucătorul de 29 de ani are o carte de vizită impresionantă.

El a evoluat ani buni în prima divizie argentiniană, la formaţia Velez, cu care a bifat prezenţe şi în Cupa Libertadores şi în Cupa Sudamericană.

Fotbalistul s-a transferat la Vaslui din liga a doua, de la Independiente, formaţie care se află în lupta pentru promovare în Primera Division. Razzotti evoluează pe postul de mijlocaş defensiv, însă poate fi o soluţie şi în bandă, fiind jucător de picior drept.

El a cochetat şi cu naţionala Argentinei, făcîndu-şi debutul în mandatul lui Diego Maradona, în 2010, în amicalul cu Costa Rica, cîştigat de naţionala ţării sale cu scorul de 3-2. Razzotti urmează să se alăture lotului antrenat de Liviu Ciobotariu în zilele următoare şi are şanse să-şi facă debutul chiar la meciul cu CFR Cluj.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (31)
silecatalin
silecatalin  •  22 Februarie 2014, 01:41

comenteaza toti frustratii....''nu-s buni.''...stiti voi daca o sa confirme sau nu? de wesley stiati ceva cand l-a adus ?

t0ni
t0ni  •  18 Februarie 2014, 02:36

buna investitie, cred ca la Vaslui se creeaza un nou nucleu de jucatori buni, chiar imi plac transferurile lor :-)

lucell
lucell  •  17 Februarie 2014, 22:01
Postat de mr.d pe 17 Februarie 2014, 21:03

imi place importul asta de argentinieni. m-am -am saturat de brazilieni cu figuri (ex: Caue). argentiniti is mai disciplinati si mult mai organizati in teren. daca ar veni si Defederico de la Huracan chiar am face o echipa pe cinste si fara Sanmartean care a plecat la stelutza.

Da...disciplinati,pleaca si uita sa mai vina si daca se mai intorc au 30 de kg in plus:))

Vezi toate comentariile (31)
Comentează