FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un pahar de vin la despărţire » Jucătorii şi-au luat ”la revedere” de la Stoican

Articol de - Publicat joi, 13 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 13 noiembrie 2014 18:46

Flavius Stoican şi-a făcut bagajele şi-a plecat de la Dinamo, unde Ionel Dănciulescu a fost numit interimar pînă la iarnă, urmînd să antreneze echipa în ultimele 4 meciuri ale sezonului.

Dar, aseară, mai mulţi fotbalişti ai roş-albilor au dorit să-i facă o surpriză lui Stoican, pe care-l considerau ca un frate mai mare.

"Mister, hai să bem un pahar de vin de « la revedere». Rămîi unul dintre noi!", i-au transmis fotbaliştii fostului antrenor.

Jucătorii au stat şi-au discutat cu Flavius, trecînd în revistă diverse momente petrecute împreună. "M-aţi face mîndru să terminaţi campionatul pe podium", a fost mesajul lui Stoican către echipă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Noiembrie 2014, 04:58
Postat de valah1986campionii.europei pe 13 Noiembrie 2014, 19:35

Frumos gest Stoicane, la toate înmormântările se stropește coliva cu un pic de vin. Dinamo a a murit de 2 ani dar fanii nu stiu, fiind manipulati de echipa de postaci raspandaci a lui Anghelache. Unde este palmaresul ?

mananci rahat, folosesti polonice din ce in ce mai voluminoase, si asta iti poate dauna. nu ca mi-ar pasa prea mult.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Noiembrie 2014, 04:57

du-te tare, stoicane, ia-ti viteza de supersonic !..))

sandybell6565
sandybell6565  •  14 Noiembrie 2014, 11:45
Postat de steaua024 pe 13 Noiembrie 2014, 19:23

Sunt suporter al Stelei de cca 50 de ani! Insa demisia lui Stoican (fortata din"interior") imi lasa un gust teribil de amar si asta pentru ca iubesc fotbalul adevarat si vad atunci cand un OM s-a chinuit si a REUSIT sa faca din Dinamo ,cu jucatori de 2000 euro/luna o echipa care mie personal mi-a placut in acest tur de campionat.Sa iei asemenea decizie atunci cand TU, conducator, patron, limitezi drastic aducerea de fotbalisti capabili sa se lupte acolo sus si pe deasupra dai papucii unui om pe care-l consider intre primii trei tineri antrenori valorosi din tara, mi de pare un lucru MIZERABIL. Capul sus Stoicane, Dinamo NU merita un antrenor ca tine! Nu ma refer la suporteri si j

un comentariu real sunt total de acord dar sper ca DANCIU sa duca echipa cu bine mai departe sa nu uitam ca nu avem un lot de valori .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează