FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Un sfertfinalist de la Mondial putea ajunge în Liga 1: ”Ne-a fost propus, dar nu ne-a interesat” :O

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 18:54

În Liga 1 putea ajunge în această vară un jucător care s-a remarcat în Brazilia şi a ajuns pînă în sferturile Campionatului Mondial!
Este vorba de Michael Umana, fundaşul costarican, care a fost propus celor de la Astra drept posibil înlocuitor pentru Alexandru Măţel, aflat în acest moment în conflict cu conducerea clubului giurgiuvean.

”Am avut oferte pentru Umana de la Costa Rica, dar nu ne-a interesat un jucător de 32 de ani. Vor fi jucători cu prezenţe în cupele europene, în echipele naţionale ale ţărilor de unde vin.

Vor veni jucători importanţi, eu cred că peste ce avem noi acum, asta vrem sa aducem. Astra a cîştigat Cupa şi Supercupa în faţa Stelei, iar acum vrea să pună capăt şi hegemoniei roş-albastre din campionat”, a spus Dinu Gheorghe, preşedintele celor de la Astra, la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
losfer
losfer  •  14 Iulie 2014, 20:32

Bă ce titluri in ultimele săptămâni, parcă aș rezolva integrame :)))

lapusneanul
lapusneanul  •  14 Iulie 2014, 19:17

maine o sa apara un articol cum ca, toata echipa germaniei a vrut sa se transfere in liga mamaliga.....ba chiar toti jucatorii care au participat la acest mondial....deja avem 2 , muller si umana, vreo 5 i.a descoperit antrenorii romani, etc...craciunescu l-a descoperit pe arbitrul webb :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează