FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Un singur antrenament şi meci! Laurenţiu Reghecampf protestează: "De ce ne-au pus să jucăm sîmbătă?"

Szukala a jucat 90 de minute în amicalul cu Scoția
Szukala a jucat 90 de minute în amicalul cu Scoția

Articol de , - Publicat vineri, 07 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 martie 2014 23:05

Reghecampf e nemulţumit că Steaua a fost programată sîmbătă, avînd în vedere că roş-albaştrii au avut 8 jucători plecaţi la loturile naţionale, din care 7 vor fi titulari la Cluj.

Laurenţiu Reghecampf are probleme înainte de confruntarea din Gruia. Amicalele internaţionale de la jumătatea acestei săptămîni au dereglat programul de pregătire al roş-albaştrilor. Tehnicianul nu a avut toată săptămîna la pregătire 8 fotbalişti importanţi.

Pe lîngă cei 5 internaţionali români, Tătăruşanu, Gardoş, Pintilii, Chipciu şi Tănase, lui Reghe i-au lipsit şi Georgievski, Szukala şi Varela, convocaţi şi ei la echipele naţionale.

Reghe şi-a manifestat nemulţumirea, considerînd că s-ar fi putut ca meciul cu CFR să fie programat duminică seara, nu sîmbăta: "Nu mi se pare deloc ok. Am fost formaţia care a avut cei mai mulţi fotbalişti plecaţi la loturile naţionale. Uitaţi-vă ce partide sînt duminică, sînt programaţi unii care n-au avut nici un fotbalist convocat. Eu înţeleg că televiziunile plătesc bani buni, dar în aceste condiţii şi spectacolul fotbalistic are de suferit".

Dacă românii de la lot s-au alăturat Stelei ieri, însă au făcut doar recuperare, străinii vor face joncţiunea cu colegii lor la Cluj azi, şi numai în această seară se vor pregăti sub comanda lui Reghecampf.

Ceea ce înseamnă că în această săptămînă premergătoare duelului cu CFR, tehnicianul de 38 de ani i-a avut la dispoziţie pe internaţionali doar la un singur antrenament!

Georgievski, autogol!
Daniel Georgievski a fost titular la echipa naţională, în partida pe care Macedonia a cîştigat-o în faţa Letoniei, 2-1. Fundaşul dreapta macedonean a marcat însă în propria poartă în minutul 66, cînd echipa sa conducea cu 1-0, după reuşita lui Kostovski, vîrful care în vara trecută a fost aproape de a ajunge la Dinamo. Spre norocul stelistului, gazdele au reuşit să revină în avantaj în minutul 73, cu un penalty executat de Ibraimi.

608223-evolutie-stelisti.jpg

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (39)
bande_no1
bande_no1  •  08 Martie 2014, 03:14
Postat de the.workaholic pe 07 Martie 2014, 20:37

Domnule antrenor, va informez ca maine mai au meci urmatoarele echipe, care ai ele au avut cativa jucatori care au jucat miercuri: Chelsea, Manchester United, PSG, Monaco, Milan, Bayern, Atletico Madrid si...Barcelona(oops)...sunt curios daca si ei vor fi obositi.

E vb de egalitate in competitie! De ce astra joaca luni?

the.workaholic
the.workaholic  •  07 Martie 2014, 20:37

Domnule antrenor, va informez ca maine mai au meci urmatoarele echipe, care ai ele au avut cativa jucatori care au jucat miercuri: Chelsea, Manchester United, PSG, Monaco, Milan, Bayern, Atletico Madrid si...Barcelona(oops)...sunt curios daca si ei vor fi obositi.

halpinus.drogatus
halpinus.drogatus  •  07 Martie 2014, 19:31
Postat de steaua_blatista pe 07 Martie 2014, 12:56

Pe blatist il duce un pic capul isi pregateste textul daca pierde ... O sa puna infrangerea ca au jucat sambata.

eu zic sa te mai uiti o data in clasament sa iti amintesti de cate ori a pierdut steaua sezonul asta. uneori uiti ca esti clona proasta si confunzi steaua cu kktul ala de echipa cu care tii.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează