FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - U CLUJ 1-1

Un steward cursant a facut o criză la derby-ul Clujului si a decedat la spital

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2011 19:20

Un steward cursant a facut o criză la derby-ul Clujului si a decedat la spital, după ce a fost transportat de la stadionul CFR-ului, în stare gravă la pauza derby-ului ardelean. În cursul nopţii trecute, el a murit la spital, din cauza unui anevrism disecant de aortă, conform spuselor doctorilor.

Cristian Fulop, în vîrstă de 33 de ani, era cursant la firma care asigură paza la stadionul din Cluj. El se afla la meci ca urmare a unui curs de instruire. Din cauza unei crize renale, în timpul derby-ului dintre "U" şi CFR, Cristian a sunat la 112 şi a fost transportat la spital cu o ambulanţă, unde s-a constat moartea bărbatului.

Teodor Pop Puşcaş, patronul firmei de securitate de la stadionul CFR-ul:. "La un moment dat, bărbatul a sunat la 112, de la tribuna a II-a si a solicitat asistenţa ambulanţei. Prin dispecerat s-a anunţat că unul din oamenii noştri a fost ridicat de o ambulanţă, din cauza unei crize renale. Din nefericire, am aflat şi eu că a decedat. Curios e că pe buletinul medical pe care îl avem la dosar, el avea analizele medicale efectuate şi era apt".

Conform surselor judiciare, au început cercetările pentru a stabili care este adevărata cauză a decesului şi dacă vreun suporter a echipei "U" Cluj a fost implicat direct în accident. Reprezentanţii Poliţiei şi Jandarmeriei din Cluj au declarat că ştiu de problema apărută, dar că nu ar fi existat nici un incident în interiorul arenei.

"A existat ceva, dar nu de natura unui conflict între suporteri. Noi nu avem ştiinţă de aşa ceva. Ştiu că cineva a fost dus la spital", a spus şi colonelul Florin Budişan. pentru evz.ro.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (19)
suedehead
suedehead  •  16 Aprilie 2011, 20:28
Postat de clujeanul pe 15 Aprilie 2011, 23:40

Astia nici macar istoria clubului pentru care fac galerie n-o stiu. Mai uitati-va odata la data de infiintare.... Doamne, ce penibili... Si se si mandresc cu ea! Hehehehe... "universitari"...

Mesajul se referea la romani...

clujeanul
clujeanul  •  15 Aprilie 2011, 23:40

Astia nici macar istoria clubului pentru care fac galerie n-o stiu. Mai uitati-va odata la data de infiintare.... Doamne, ce penibili... Si se si mandresc cu ea! Hehehehe... "universitari"...

roby_
roby_  •  15 Aprilie 2011, 23:34

hahaha de ce nu au scris baietii astia destepti primii in TRANSILVANIA? Se stie ca Ardeal inseamna ERDELY adica dincolo de deal (dealul insemnand carpatii) :)),hmm se vede ca la U sunt mnulti unguri chiar si capitanul lor e fiu de dac:Szilagyi Zsolt:))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează