FOTBAL  »  Superliga  »  PORTO

Un tehnician portughez îl recomandă pe Alibec la Porto: ”Marchează goluri din altă lume. Goluri de excelență!”

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 26 august 2017 11:32

Toni, fost antrenor la CFR, Brașov și Astra, îl recomandă pe căpitanul stelist la FC Porto. "Alibec s-ar potrivit perfect în sistemele lui Sérgio Conceição. Își folosește perfect tehnica și forța fizică extraordinare".

Portughezii continuă să scrie de Alibec, așteptându-l la FC Porto. După ce vineri a ieșit pe copertă cu acest subiect, "La poarta Dragonului", O Jogo i-a oferit și sâmbătă o pagină căpitanului de la FCSB.

Jurnaliștii lusitani au vorbit despre Denis cu Toni, fost antrenor la CFR, Brașov și Astra. Și actualul tehnician al lui Penafiel (D2) e impresionat de atacantul în vârstă de 26 de ani: "Marchează goluri din altă lume. Goluri de excelență. Băiatul ăsta simte golul. E un punct de referință pentu fotbalul românesc".

"E puternic în duelurile unu contra unu"

Toni mai spune: "Îi place să iasă la pasă și să primească mingea la picior. Joacă foarte bine cu spatele la poartă. Protejează excelent balonul, se descurcă ușor pe spații mici și e puternic în duelurile unu contra unu. Își folosește perfect tehnica și forța fizică extraordinare".

S-ar potrivi la FC Porto? "La fix ar veni în sistemele lui Sérgio Conceição. Și în cel cu doi atacanți, și în cel cu un singur vârf. Ar fi o bună achiziție. Totul depinde însă de randamentul și de cât de repede se va adapta, pentru că exigența este mult mai mare în fotbalul portughez". 

"Alibec e un jucător tehnic și foarte puternic fizic. Are un picior stâng foarte bun, îi place să joace pe spații mici"

"Românul e înalt, are aproape 1,90 m, dar jocul aerian nu e punctul său foarte, chiar dacă nu e rău nici la acest capitol"

Toni, fost antrenor CFR, Brașov și Astra

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  27 August 2017, 00:51
Postat de stelbz pe 26 August 2017, 12:42

Alibec poate fi vandut cu 20 milioane numai si numai daca: 1) inscrie goluri sau da pase decisive meci de meci in Liga I si 2) daca are contributie DECISIVA in grupa EL pentru calificare in primavara prin goluri si pase de gol. Altfel nu are cum ............

Mai, pe ce lume traiesti? Aia din care vin golurile lui Alibec, probabil. Fotbalistul asta poate da si 3 goluri pe meci in Liga 1, tot nu il ia nimeni cu 20 de milioane. Vezi ce jucatori s-au transferat pentru suma asta si mai ales din ce campionate.

105576070159738
Helen White  •  26 August 2017, 14:57
Postat de sange_alb.rosu pe 26 August 2017, 14:04

Vaiiiiii, Alib(f)rec marcheaza goluri din alta lume? Hahahahahaha. Pai atunci Hagi ce goluri marca? Alibec asta e undeva maxim la nivelul lui Vladoiu pe vremuri. Mult sub Raducioiu, Moldovan, sau Boloni. Ca de Hagi nici nu are rost sa pomenesc intr-un astfel de context.

Albin e mai bun .:)))))))

balauru48
balauru48  •  26 August 2017, 14:33

Alibec este un atacant atat de bun incat foloseste piciorul drept doar pentru a se deplasa si care n-a inscris niciodata un gol cu capul. Halal atacant :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează