FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un transfer bun al verii se duce pe apa insolvenţei la Dinamo!

Miranda fusese adus, gratis, la începutul verii de la retrogradata Corona Brașov
Miranda fusese adus, gratis, la începutul verii de la retrogradata Corona Brașov

Articol de - Publicat joi, 24 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 iulie 2014 23:46

Brazilianul de 24 de ani nu va apuca să debuteze în tricoul ”cîinilor”. El urmează să părăsească ”haita” întrucît Dinamo nu poate achiziţiona extracomunitari.

Nici n-a apucat să bifeze un minut într-un meci oficial pentru Dinamo şi deja părăseşte echipa! Wanderson Miranda are bagajele făcute, iar în aceste zile se va despărţi, cel mai probabil, de roş-albi.

Brazilianul de 24 de ani se loveşte de o problemă administrativă, mai exact de faptul că gruparea nu poate înregistra transferurile unor extracomunitari, avînd în vedere că este în insolvenţă.

S-au căutat diverse modalităţi, Miranda şi-a depus şi actele ca să capete cetăţenia portugheză, însă au apărut probleme şi-n această situaţie, iar "cîinii" nu vor să se complice. Bucureştenii mai au şi alţi jucători extracomunitari în lot, precum Fai şi Elton, însă aceştia au fost înregistraţi înainte de a intra clubul în insolvenţă.

Pleacă tot în Liga 1?
Miranda era văzut de către Stoican ca una dintre surprizele sezonului, antrenorul a declarat-o public, iar jucătorul afirma că este încîntat de mutare. Sud-americanul a fost folosit frecvent în meciurile de pregătire, primise tricoul cu numărul 5, adaptarea s-a făcut rapid, doar că jucătul carioca ar putea semna încă de mîine fie cu o altă echipă din Liga 1, fie din străinătate.

"Are mai multe oferte, nu s-a ferit să ne spună, pînă la urmă trebuie să joace şi el undeva. Şi, probabil, pe un salariu mai mare", au comentat colegii lui Miranda. Chiar şi fotbalistul a mărturisit că nu va avea probleme în a-şi găsi rapid un alt angajament.

450.000 de euro este cota lui Miranda conform transfermarkt.de

4.000 de euro era salariul lunar propus brazilianului în Ştefan cel Mare

"Nu ştiu ce se va întîmpla cu mine, sincer. Încă mă antrenez alături de Dinamo şi vreau să joc fotbal. Într-o zi, două, totul se va clarifica, voi vedea unde voi continua să-mi fac meseria" (Wanderson Miranda, mijlocaş)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iulie 2014, 03:20
Postat de zidane92 pe 24 Iulie 2014, 17:44

O treime din baza de la Saftica a fost vanduta de Negoita si stiti de ce ca doar atata are voie legal sa vanda ca altfel o vindea pe toate,din pacate am avut dreptate a fost o manevra politica cu interes imobiliar sa se puna mana pe parcul Dinamo,cum nu prea le-a iesit pasenta au gasit motivul cu insolventa sa justifice ca tin echipa pe low battery,viitorul e sumbru in conditiile astea!

sa vezi ce o sa ma amuz dupa ce veti lua leapsa cu totii ..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iulie 2014, 03:19

miranda inca e in curtea lui dinamo. sa speram ca ramane. este un jucator excelent.

mariu48
mariu48  •  25 Iulie 2014, 11:35

Poate raspunde Apostol la urmatorea intrebare: Miranda a semnat cu Dinamo la inceputul lunii iunie. Oficial, prin decizia Tribunalului Bucuresti, Dinamo a intrat in insolventa la data de 11 iunie. Intrucat jucatorul a semnat INAINTE de intrarea in insolventa, poate fi inregistrat transferul?

Vezi toate comentariile (50)
Comentează